2777
2789
عنوان

پریودنشدم😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 112 پست
وای منم شرایط تو رو دارم اونم تا چیزی میشه دست میزاره رو شکمم بچه ام چطوره 😞 دلم میخواد موهاشو تک ...

😁😁😁😁😁😁

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نامزد یعنی چی؟ عقدین؟یا فقط محرم هستید؟ اگه عقد هستید که درسته انتظارش رو نداشتین ولی خب کار بدی ه ...

دوساله عقدیم...نه توروخدا 😔😔😔خدانکنه هنوز آمادگی نداریم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه مردا حساب کارشون دستشونه.میدونن اتفاقی نیوفتاده فقط ما رو حرص میدن😬😬😬

با رابطه سطحی هیچ اتفاقی نمیوفته.والا مردم خودشونو میکشن نمیشه😥

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
اره هرماه کلی به درگاه خدا دعاوزاری میکنم که حامله نباشم

اگر مراعات کنی این همه استرس الکی هم لازم نیست.این ترسها هم طبیعی هر  کسی این چیزا رو تجربه کرده فکر میکنه حتی با نگاه کردن بهش هم نی نی تسکیل میشه خخخخ

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
اخه مردا حساب کارشون دستشونه.میدونن اتفاقی نیوفتاده فقط ما رو حرص میدن😬😬😬 با رابطه سطحی هیچ ا ...

نمونش من 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
برای خریدسیسمونی میام که تنهانباشی    

😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭هنوزجهازموتکمیل نکردم

وای چجوری بود؟؟؟😲😲😲

هرکاری میکنیم نمیشه

خخخخ خیلی باحالی تو 😂😂 روزهای قشنگت با دعوا نگذرون عزیزم

اخه رومخمه😕😕😕چشم😶