2777
2789
عنوان

آجیل شب عید

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 22 پست
آخه هرجا میریم باشه خونه ما نباشه زشته  من از خیر شلوار گذشتم به جاش آجیل گفتم

با اینکه می تونستم بخرم، نخریدم هر کی هم باهام مشورت کرد گفتم نخرن

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

همین الان نخریدیم مجبور شدن ۱۵ درصد اجیل رو ارزونتر کنن. فکر کن اگه ادامه بدیم چی می شه

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما یکی از آشناهامون تو شرکت صادرات پسته کار میکنه از اونجا بهشون پسته میدن بعد این میفروشه به نظرتون اشکال نداره از اون بخرم برا بچه هام ،از این نظر که به بازار شب عید آجیل ربط نداره میگم؟🤔

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
پس همه اینایی که دارن تو بازار اجیل میخرن منم

فروش هرسال و با سال قبل مقایسه میکنند قطعا هرچه قدر هم متحد باشیم باز یه سری هستند که ملت و همراهی نمیکنند ولی الان تو فامیل ما هیج کس نمیخره اینجا خیلی ها گفتند نمیخرن در صورتی که همین ادمها سالهای قبل میخریدن نصف جمعیت پارسال اگر امسال نخرن تاثیر خودش و میذاره

من الان داشتم تو یه خبر گزاری می خوندم رییس اتحادیه اجیل گفته امسال فروش خیلی خیلی کم شده هر سال تو خیلی از نقاط حتی با کمبود مواجه می شدن بس که مردم می خریدن ولی الان اجیل رو دستشون مونده مجبور شدن ۱۵دزصد قیمت رو کم کنن شاید مردم بخرن

که باز هم من یکی نمی خرم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
آخه هرجا میریم باشه خونه ما نباشه زشته  من از خیر شلوار گذشتم به جاش آجیل گفتم

پس قضاوت مردم مهمتر از علایق خودتونه، باید کاملا بیتفاوت ب حرف مردم باشین، بنظر من ک بقیه بیان ببینن شما نخریدین خودشون ازخریدشون خجالت میکشن مخصوصا ک توان مالی هم داشته باشین