2777
2789
حامله ای??

😂😂😂😂نه ولی دلم میخواد 😂

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیخورید دیگهههه

چون صاحبخونه متوجه بشه ما اصلا ازش توقع پذيرايي شدن با آجيل رو نداريم 😊 و فكر نكنه اگه آجيل نميذاشت زشت ميشد يا بقيه فكر ميكردن فقير شده

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
😂😂😂😂نه ولی دلم میخواد 😂

چون حامله نیستی حرامههههه نباید بخوری😂ما الان تو کمپین نه_به_آجیل# هستیم 😂😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

من خودم توان خریدشو دارم ای کسانی که کنایه میزنین حالا مگه اجیل چیه این یک اتحاده و. همدل بودنه بفهمین یکبارو لطفا

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

هیچوقت برای مهمونی و عید اجیل نخریدم فقط برای خودمون میگیرم که هنوز دارم و اردیبهشت باید باز برای بچه ها یه سری مغزیجات بگیرم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خخخ  والا ما هم گرون میخریم اب از سرچشمه گلالوده

ادرس خونتون بده خیلی دلم تنگ شده واست بیام خونتون دیه اجیلم دارید😂😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
چون کسی که تو منافع جمعی شریک نمی شه باید تحقیر بشه

طرف ما ملت اجیله ک میخرن بخدا زیر بارون دست از خریداشون برنمیدارن اما تهران سمت،منیریه جمهوری رفته بودم تک و توک ادم بود هیییی

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ما کلا هیچ سالی واسه عید آجیل نمیخریم چون فامیلای خودم و فامیلای شوهرم همه شهرستانن اینجا هیچکس و نداریم خونه ما کلا هیچوقت مهمون نمیاد ولی در طول سال شاید اندازه یه مشت آجیل واسه خودمون بخریم 

من فکر میکردم تا امروز میخریم امروز از شوهرم پرسیدم اجیل میخریم گفت نه گفتم میشه بپرسم چرا گفت بله پرسیدم چرا 

گفت به خاطر حمایت از کمپین نه به اجیل گفت توهم اگر دلت اجیل میخواد برو با مامانم طرح دوستی بریز برو بالا بخور 

🤔

😂😂😂 قدمتون سر چشم 

خو حالا ادرسش بده😂😂