2777
2789

خواهرم امروز از طرف مدرسه رفتن کویر امروز روز اخر مدرسه اشون قبل عید بود

حالا اومده تعریف میکنه که با معلما رفتن افرود واتیش روشن کردن همه دور اتیش رقصیدن😐مدیرشون هم دست میزده براشون😂😑

بالن ارزوها روشن کردن ستاره هارو دیدن بعد رفتن تویه سفره خونه دوباره بزن وبرقص😐الان تشریف اوردن😂

حالا ما😐 تونمازخونه برامون جشن میگرفتن به مناسبت روز معلم مثلااا

خودمون تدارک جشنو میدیدیم مجریش خودمون بودیم به معلماهم کادو میدادیم😐 اخرش اهنگهای مجاز پخش میکردیم یه ذره دست بزنیم مدیرمون میگفت قطعش کنید حق ندارید دست بزنید ورپریده هااا😐سوت زدن که گناه کبیره بود😑هرکی سوت میزد یعنی شوهر میخواست😑😑

سهراب قایقت جادارد# 😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این همه  من عاشق زمان خودمونم  
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
نه ظرفیتش تکمیله با کشتی تایتانیک برو زودتر به خدا میرسی    

اگر شانس منه میگن تایتانیک منشوریه حق نداری بری😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
با این همه  من عاشق زمان خودمونم  

چی بود بابا😐بیا ببین اینا چه عشق وحالی میکنن😂

چی بود بابا😐بیا ببین اینا چه عشق وحالی میکنن😂

ن باباخیلی سطحی ان خوشم نمیاد

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
بابا اون موقع بهتر بود

خداییش چیش بهتر بود😂

ن باباخیلی سطحی ان خوشم نمیاد

اره ما خیلی عمقی بودیم همش پای صحبت های ناظم ومدیر چرت میزدیم😂