2777
2789
عنوان

جنین مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 57 پست
منم ۲ اسفند تو۲۶ هفته بچه ام رو از دست دادم روزای اول که روانی شده بودم الان هم زیادی عصبی شدم و ز ...

خدا بهت صبر بده عزیزم خیلی سخته همدردیم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا میدونم چی میگی! من همه مدل سقط رو تجربه کردم دفعه اول تو خونه و طبیعی بدون حتی یک قرص!! دفعه ...

یعنی شما میگید با دارو دفع نمیشه ،،،جنین۸ هفته و۳روزش بودده؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خودم اولین بارداریمو همینجوری شد ومجبورشدم کورتاژ کردم متآسفانه چسبندگی شدید بعلاوه اینکه رحمم سوراخ ...

شنیدم میگن چند بار دارو مصرف کنی تیکه تیکه دفع میشه من میترسم کورتاژ کنم دبگه نمیخام این بلا هم سرم بیاد

از خدا که خیلی دلخورم اما آخرش بازم فقط خودشه که میتونه به دادمون برسه

دقیقا بازم میگیم شکرش

یعنی شما میگید با دارو دفع نمیشه ،،،جنین۸ هفته و۳روزش بودده؟؟؟

چون پروژسترون مصرف کردی کار سخت شده، شما الان ۴ هفته است که جنینتون از بین رفته و ممکنه باعث عفونت داخل رحمتون بشه، چه دارو چه کورتاژ باید سریعتر اقدام بشه

بیمارستانی برو که مخصوص زنان و زایمان باشه

من کورتاژم واقعا عالی انجام شد و بعدش هیچ مشکلی برام بابت کورتاژ پیش نیومد اما معلوم نیست برای شما چطور انجام بشه

طبیعی هم ریسک خودش رو داره، اگه کامل دفع نشه بازم مجبوری کورتاژ کنی

چون پروژسترون مصرف کردی کار سخت شده، شما الان ۴ هفته است که جنینتون از بین رفته و ممکنه باعث عفونت د ...

متاسفانه من شهر دیگه ای میرفتم واسه ای وی اف،،تو شهر خودمون متاسفانه بیمارستان زنان نداره

عزیزم شرایطت ناراحت کنندست ولی دیگه پیش اومده وباید بسازی ودرمان کنی تابسلامتی بتونی مجددبارداربشی. بروپیش دکتربهتری تا داروبهت بده یابس

تری بشی وباآمپول فشار خودش سقط بشه سخته خدا کمکت کنه عزیزم

تا فردا صبح حسابی چیزای قاعده آور بخور و راه برو، مخصوصا پله، جارو دستی بردار فرشات رو جارو کن، انشالله به خونریزی بیفتی و دفع بشه

اما زودتر برو بیمارستان، نذار به تعطیلات بکشه

عزیزم شرایطت ناراحت کنندست ولی دیگه پیش اومده وباید بسازی ودرمان کنی تابسلامتی بتونی مجددبارداربشی. ...

تورو خدا دعا کنیم فردا برم ببینم دکتر زنان واسم چکار میکنه

تا فردا صبح حسابی چیزای قاعده آور بخور و راه برو، مخصوصا پله، جارو دستی بردار فرشات رو جارو کن، انشا ...

😭😭😭

نگران نباش دفع میشه بادارو دعامیکنم به مراد دلت برسی ونی نی داربشی گلم

سلامت باشی عزیزم انشالله