2777
2789
عنوان

تو رو خدا واسه نوزاد ۵روزم دعا کنید

219 بازدید | 16 پست

۲۲ اسفند تو ۳۸ هفته ۵ روز سزارین کردم بچمو بستری کردن زیر چادر اکسیژن میگن تند نفس میکشه تا حالا بهش شیر ندادم با سرنگ بهش شیر میدن ....تو رو خدا قسمتون میدم برای سلامتیش دعا کنید هرکسی هم براش امکان داره دعای معراج و به نیت سلامتیش بخونه ....دارم میمیرم واسه پسرم خدا به حق امام حسین محمدحسینمو سالم بهم برگردون👶🤲😢😭

عزیزم از ته دل برات دعا کردم ان شاالله خدا بچتو شفا بده خیلی سخته😢

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم_اشف_کل_مریض#  

الهم-صلی-علی-محمد#  

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

عزیزم خدا کمک میکنه بهش توکل کن .پسر منم همینطور بود هفت روز تو دستگاه بودش الان هزار ماشاالله شیش سالشع

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

سلام صلوات نذر شهید ابراهیم هادی و شهید حاج سعید سامانلو کن از خدا بخواه به حرمتشون به بچت سلامتی بده و شهدارو صدا بزن بگو درحقت دعای خیر کنن 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

عزیزم ان شاءالله بلا دور باشه  سالم وسلامت مرخص شه بیاد خونه 

حتما براش صلوات میفرستیم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

ممنون از همگی خیلی حالم خراب خدا رو قسم میدم به علی اصغر امام حسین قسم هیچ مادری مثل من نباشه و خدا خودش کمک پسرم کنه سینه هام از درد دارن منفجر میشن گردن و سر درد دارم جای بخیه هام درد میکنه خونمون به جای شوق و شور اومدن بچه و ایام عید سردی و ناراحتی تو رو به حق آبروی حضرت زهرا خدا پسرمو سالم بهم برگردون تا بزرگ شدن و داماد شدنشو ببینم 

ممنون از همگی خیلی حالم خراب خدا رو قسم میدم به علی اصغر امام حسین قسم هیچ مادری مثل من نباشه و خدا ...

واااای عزیز جان...مامان شدنت مبارک...چرا اینقدر استرس...به چیزای خیلی خوب فکر کن...انشالله خدا خودش نگه دارشه...پسر خواهر من هفت ماهه به دنیا اومد الان مردی شده واسه خودش...از شما که ۳۸ هفته بوده دیگه....الان زیر چادر گذاشتن که ریه هاش کامل بشه...اون تند نفس کشیدنش که اولا همه بچه ها تند نفس میکشن و دوما ریه هاش تا چند روز دیگه کامل میشه و تنفسشم عادی...خدا نگه دارش باشه...خدا حفظش میکنه واست...خدا جون خودش خیلی این بنده هاشو از مامان و باباش بیشتر دوست داره....اصلا نگران نباش..همین انژری منفی توی وجودت خیلی بده

واااای عزیز جان...مامان شدنت مبارک...چرا اینقدر استرس...به چیزای خیلی خوب فکر کن...انشالله خدا خودش ...

ممنون ازت خدا ان شاءالله خودش کمک میکنه من امام رضا به جان جوادش امروز زیاد قسم دادم میدونم واسطه در خونه خدا میشه برام ....