2777
2789
عنوان

شیرخشک نان

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست
یه بار ساعت دو شب میخوره یبار پنج صبح هر بار ۶۰ اصلا اصلا به زور دهنشو باز نمیکنه حتما خوزش باید گ ...

باید بخوره بدنش نیاز داره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کلی تحقیق کردم و کاملا با نظر شما مخالفم

اوکی 

من وطیفم بود بگم

انشالله بچتون همیشه خدا سادم باشه 

موفق باشی

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
ببخشید پسر من سه ماهشه کنار شیرخودم شیرخشک میدم روزی چقد باید بخوره تا تاثیر بزاره؟؟

پسر منم سه ماهگی هم شیر خودمو میخورد هم شیرخشک

هر دوساعت چه روز چه شب اول شیر خودمو میدادم بعد دوونیم پیمانه شیرخشک

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
پسر منم سه ماهگی هم شیر خودمو میخورد هم شیرخشک هر دوساعت چه روز چه شب اول شیر خودمو میدادم بعد دوون ...

من روزی چهاربار بهش میدم بعضی وقتا ۹۰تا بعضی وقتا ۶۰ نا یعنی اینجوری پیش بره توپول میشه؟؟

پسرت سه ماهگی چندکیلو بود؟؟

۷ کیلو عزیزم انشالا وزن میگیره

پسر منم سه ماهگی هم شیر خودمو میخورد هم شیرخشک هر دوساعت چه روز چه شب اول شیر خودمو میدادم بعد دوون ...

چطور هم شیر خودت هم شیر خشک ؟ مگه بچه هم شیشه شیر هم سینه مادر هر دو رو میگیره ؟

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️