2777
2789
عنوان

میخوام دردودل کنم بیاین لطفا

293 بازدید | 59 پست

خانوما خیلی حرصم میگیره ازمادرشوهرم نزدیک90سالشه خیلی لی ب لالای شوهرم میذاره انگار بچه دوسالست شوهرم.میریم خونشون همش میگه مهدی چای بیارم برات مهدی سیرنشدی ازغذا مهدی بخوردیگ مهدی سرمانخوری فک کن بمنم نمیگ هیچی فقط ب شوهرم شایدیباربمن تعارف کنه اونم بخاطراینک ضایع نباشه.خیلی رفته رومخم.هرکاریم داشته باشه ب شوهرمن میگه انگار غلامه سینه چاکشه.خیلی رومخمه.ب همه چیه من کارداره.ب بچه داری ب حجاب ب شوهرداری.

تازه داریم میریم توساختمونشون موندم باهاش چطوربرخوردکنم سنشم بالاس قلبشم مریضه خودم مخ ندارم حالا یکی دیگ بیاد بره رومخم.این تعارفای حال بهم زنیش ب شوهرم خیلی رومخمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من حساس نیستم، اخه مادر شوهرم هم همینجوره، ولی من ناراحت نمیشم،  به نظرتون پخمه طور هستم؟& ...

منم دقیقا شرایطم مثل شماس 😐واقعا منم الان رفتم تو فکر که من زیادی بی خیالم یا دوستان زیادی حساس😁