2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهش میشه به کسی رسید؟    یا به هدفی ؟

خودت که نمیتونی 

ولی کلا نکوهش شده حتی یادگرفتنش چون ماها ظرفیتمون کمه و.شیطان خیلی زود میاد سراغمون. 

این همه دعای قرانی هست. حالا چرا ادم راه رو دوره کنه؟

من اولین باره که این حرفهایی که دوستمون زده رو میشنوم تا اونجایی که من اطلاع دارم حروف الفبای عربی ر ...

نه. ابجد یچیز دیگس اصلا ترتیب حروفشو ببین چهارتای اولیش همینا هست. 

الف ب ج د ت و الی اخر 

چه راهایی؟

من زیاد وارد نیستم میگم ینی تو.مفاتیح و ... دعای قرانی خیلی هس ک بخای حاجت بگیری

ابجد خیلی خاثه و یاد گرفتنشم طول میکشه و البته کسی ک یادت میده میگن نباید کارای شیطانی کنه. 

نه. ابجد یچیز دیگس اصلا ترتیب حروفشو ببین چهارتای اولیش همینا هست.  الف ب ج د ت و الی اخر  ...

من خودم عربم عزیزم و از چیزی که میگم مطمئنم. ترتیبشون با ترتیب الفبای عربی فرق داره. چون این ابجد از قدیم الایام بوده و تا به الانه توافقی در باره ترتیبشون با ترتیب الفبای عربی وجود نداره ولی حروف خودشونن.

اسرار علوم غریبه هست. کاربرد تا دلت بخاد ولی اهل فنش بلدن فقط اینایکه کارای شیطانی میکنن و.سر کتاب ...

اگه خودمون بخوایم بنویسیم از رو کتاب خطر داره برامون یا بنویسیم انجام بدیم اکی میشه؟