2777
2789
عنوان

اولین سین هفت سین امسال مجردا😜

224 بازدید | 19 پست

اولین سین هفت سین امسال مجردا😜

(البته منهای خودم😁

من قصد ازدواج ندارم میخوام ادامه تحصیل بدم🤥🤪😂) 

سفیدی لباس عروس به تن دخترا

و سیاهی کت شلوار دوماد به تن پسراست

همه بگین آمین

عروس چقد قشنگه 

ایشالله مبارکش باد

دوماد خوش آب و رنگه 

ایشالله مبارکش باد

شله شله 

شله شله😂😂😂

نیلای_علوسی_عید😁#  

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شتررررق👋

بیدارشو صبح شده😒

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
شتررررق👋 بیدارشو صبح شده😒

😂😂😂😂🖐️

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

مگه انوقد دلت نمیخاد😹😹😹😹 میزنمتا  مارو صاف کردی  خدایا اول اینو شوهر بده   ...

😂😂😂

مگه انوقد دلت نمیخاد😹😹😹😹 میزنمتا  مارو صاف کردی  خدایا اول اینو شوهر بده   ...

هنوز جفتش ساخته نشده😂خدا این یکی تولید کرده بعد پشیمون شده😅

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
سایه ی عاخاییی  که روی سرتون باشه😁😁😁😁😁

ع وا شوشو ناراحت میشه بگم عاخایی😂😂😂

هنوز جفتش ساخته نشده😂خدا این یکی تولید کرده بعد پشیمون شده😅

😂😂😂😂😂😂😂😂وای خودمم ب همی نتیجه رسیدم

😂😂😂😂😂😂😂😂وای خودمم ب همی نتیجه رسیدم

ایشالله به زودی به یارت میرسی😍😘