2777
2789
عنوان

خانوما😢

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 29 پست
شوهرم تا نبینه چیز مهمیه نمیبره   واقعا خطرناکه ؟به غیر از این حالتائی که گفتم نمیدرده

خب گلم وقتی درد داری یعنی باید بری،نه ان شاالله که چیز خطرناکی نیس ولی خب کنترل که بد نیس،چند هفتته؟

🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم سن بارداریش هنوز کم باشه و حرکتهای نینی رو بطور کامل حس نمیکنه

چرا میفهمم مادربزرگم تازه فوت شده وقتی  ناراحت میشدم تومراسمش همش تکونای محکم میخورد درست نیم ساعت میفهمیدم که داره تکون میخوره 

۱۹ هفته و۵ روز

بنظرمن بازم یه سونو بری بد نیس گلم،الان تکون میخوره؟ وای منم خیری استرس داشتم،یه شب نزدیکه زایمانم هفته ۴۰ ام تقریبا یه هفته به زایمانم چندساعت تکون نخورد شب ساعت ۳ اینو بود هی پاشدم نشستم خوابیدم خرما خوردم چقددددددددددددد مشت مشت😂پاستیل قند شکلات اصلا تکون نخورد که نخورد اومدم شوهرمو بابامو مامانمو بیدارکنم دیدم پاشو چنان کوبید به شکمم که دیگه بسه برو بخواب اسیر شدیم بخدا😂توم نگران نباش گلم ولی اگه خیلی استرس داری یه کنترل بری بد نیس نترس شایدم لالاس❤

🌸
چرا میفهمم مادربزرگم تازه فوت شده وقتی  ناراحت میشدم تومراسمش همش تکونای محکم میخورد درست نیم س ...

اره میفهمی ولی نه بطور کامل. نینی تو شکم مادرش اکثرا بیداره ولی شما بیشتر از 2 یا 3 ساعت حسش نمیکنی ت  کل روز. منم همینجورم. در واقع بخوای بدونی تو هر ساعت باید 5 بار تکون بخوره ولی چون ما سن بارداریمون کمه حس نمیکنیم بطور کامل