2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 22 پست
ماهم نداریم ولی وقتی شوهر در دسترس نباشه چجور خرید میکنی 

خب هروقت برم بیرون بهش میگم برام پول بریز خرید میکنم بقیشم برمیدارم برا خودم...باز سری بعدی که برم میگم بریز برام...گاهی وقتا هم کارت دست منه و اون ازم میگیره...بستگی داره 

اینایی که میگن زشته و بده پول بگیرین،والا ماهم با شوهرمون صمیمی هستیم.خودش به کارتمون میریزه تا وقتایی که نیستش یا خرید شخصی ای داریم دم به دقه دستمونو جلوش دراز نکنیم بگیم پول بده پول بده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما جفتمون نفری 2تا کارت داریم

یه کارت شخصی 

یه کارتم مشترک داریم

بیشتر از اون مشترکه استفاده میکنیم 

هروقت لازم باشه ازش برمیدارم 

ولی ماهی یه مقدارم همسرم به اون کارت شخصی میریزه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
خب هروقت برم بیرون بهش میگم برام پول بریز خرید میکنم بقیشم برمیدارم برا خودم...باز سری بعدی که برم م ...

اره ولی اینجوری متوجه میشید چقدر خرج داشتید 

آدمهای صبور یدفعه میرن دیگه نمیان.... 😞
اینایی که میگن زشته و بده پول بگیرین،والا ماهم با شوهرمون صمیمی هستیم.خودش به کارتمون میریزه تا وقتا ...

دقیقا 

شوهر من یه مبلغ نسبتا بیشتری میریزه ولی خوب ماهیانه نیس ممکنه چند ماهم خرج نشه چون کلا ولخرج نیستم یا شایدم عروسی مناسبتی چیزی باشه یک ماهه خرج بشه ولی خوب هیچ وقت نمیشه کارتم خالی باشه چون بالاخره ادمیزاده لازم میشه البته خودمم شاغلم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
شوهر من یه مبلغ نسبتا بیشتری میریزه ولی خوب ماهیانه نیس ممکنه چند ماهم خرج نشه چون کلا ولخرج نیستم ی ...

اره خوب بستگی به شرایط داره خرج و اینا منم شده دوماهی خرید نداشتم