2777
2789
سیصدوبیست نقرست پول طلا شوندارم 😩😩

مبارکه, مهم نیست منم عاشق نقره ام طلاهامو اصلا نمیندازم

میشه برای مادر شدنم دعا کنید ,هر کسی نفسی داره,همدیگرو از دعاهامون بی نصیب نکنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این رنگ‌مو برای افراد سبزه چطوره؟

من که میگم قشنگ میشه البته اگه سبزه ی رو به روشنی چون زنداداش من دقیقا رفته ارایشگاه همین رنگ مو رو دراورده  پوستش گندومی روبه روشنه خیلی هم بهش میاد 

۱۳۷۲
من عکس طلاهامو میذارم البته اون جدیداش نه قدیمی هاش ترو تگ میکنم لطفا صادقانه نظرتو بگو تا اگه سلیقم ...

ای جانم چشم ..حتما صادقانه میگم

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
من که میگم قشنگ میشه البته اگه سبزه ی رو به روشنی چون زنداداش من دقیقا رفته ارایشگاه همین رنگ مو رو ...

سبزه ام نمیدونم والا رو به روشنی‌یعنی‌چطور دیگه سفید نیستم‌سیاه سیاه‌هم‌نیستم

مبارک باشه عزیزم‌به دل خوش بپوشی۸😘

مرسی ولی خیلی دلم گرفت تا همین چندماه پیش بااین قیمتا طلا میخریدیم واقعا خیلی حالم گرفتست دم عیدا شوهرم برام طلا میخرید امسال نتونست حتی یه انگشتر بخره رفتیم بخریم کمتر از دو میلیون نبود اونم ظریف ظریفشون بخدا نمیدونم این پسرایی که میخوان ازدواج کنن میخوان چطوری از پسش بربیان 

۱۳۷۲
مبارکه, مهم نیست منم عاشق نقره ام طلاهامو اصلا نمیندازم

قربونت منم نقره دوست دارمدولی طلابیشترتر تر دوست دارم ولی نشد هر جی زور زدم دیدم نه نمیشه اخه لامسب یه کوچولو دوگرمیش نزدیک دومیلیون دراومد دلم نیوند جیب شوهرمو خالی کنم گفتم نقره بخر برام 

۱۳۷۲
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز