2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان این صحبت های من رو بخونید بهتون کمک میکنه . من الان ۲۳ سالمه . تا شش ماه پیش ریش نداشتم و فقط پایه هام بلند میشد که اصلا شکل جالبی نداشت منم میزدمشون. خب همیشه ناراحت بودم چون همه رفیقام ریش داشتن و من کم سن و سال به چشم میومدم و واسه پیدا کردن کار هم حتی خیلی بهم اطمینان نمیکردن ! خودتون میدونین چه مشکلاتی داره واسه همینم اینجایین . میخوام بهتون بگم ۲ تا کار بکنید فقط این ۲ تا کار

اول یه نوبت دکتر غدد بگیرین برین پیشش آزمایش مینویسه و هورمون بدنتون  رو چک میکنه . اگر مشکل هورمونی نبود کار دومی که باید بکنید پیش دکتر پوست و مو  میرین . به من یک داروی ترکیبی داد که داروخانه واسم ساخت . ماینوکسیدیل با چند ماده دیگه .

این دارو رو ۶ ماهه هر شب میزنم به صورتم (تا حالا ۲ بار تموم شده و دوباره از داروخونه گرفتم) . اثرش عالیه! حتما همینکارو بکنید من هیچی ریش نداشتم الان خودمو میبینم باورم نمیشه . اگر مفید بود رای بدین . ممنونم که خوندین

فقط کافیه یه نگاه به پیج ریش تک بندازی. یه روغن از هند اوردن که خداییش رودست نداره

من‌ خودم استفاده کردم به رفیقامم معرفی کردم و بازم به همه پیشنهاد میدم این روغنای تقلبی تو عطاری هارو نخرن این قرص و دنبلان و حرفای الکی روهم باور نکنن چون من خودم همه اینازو امتحان کردم و همه یا سرکاریه یاکلاهبرداری

ولی این دارو هندیه ۱۰ روزم ضمانت مرجوعی داره واقعا ازش راضی هستم دوست دارم بقیه هم این دارو رو بشناسن و بابقیه داروهای تو بازار مقایسه کنن ببینن کدوم واقعیه

پیجش رو مینویسم اینجا rish_tak@

دعام کنید فقط.ممنون