2821
2789

لطفا تاپیک قبلمو نگاه کنین .علاوه بر اینکه از دستم دلخوره برام اسکرین شات گرفته که توی تل گ رام به رییسش پیام داده که رییس جان فیش حقوقیمو براتون فرستادم که این ماه برای داداشتون گوشی خریدین که عکس فیش حقوقیشم توش هست و برای اون یکی همکارشم عکس اظهار نامه ها رو فرستاده و زیرشم نوشته فلانی اگه اظهار نامه ها مربوط به خونه ای که خریدی رو نیاز نداری پاک کنم

من هم شماره ی رییسشو دارم هم دوستشو ،توی تل 

گرام چک کردم همونان ،حالا نظرتون چیه

وايسا بفهمم يدقه!😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برم تاپیک قبلی رو بخونم ببینم چیه داستان

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹

همینه میگن تجسس نکنید

شوهرت الان شدیدا ازت دلخوره چون حس اعتمادش شکسته

دوست گلم اگه تحت تاثیر تاپیک های نی نی سایت اینکارو کردی سعی کن کمتر بیای سایت برای زندگیت بهتره

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
همینه میگن تجسس نکنید شوهرت الان شدیدا ازت دلخوره چون حس اعتمادش شکسته دوست گلم اگه تحت تاثی ...

آره واقعا روم اقر داره بس که همه میگن خیانت البته در وهله اول حرفای خود شوهرم حساسم کرده

نظرم اينه كه شما پارانوييدى، خانومام ممكنه پارانوييد باشن، ولش كن بنده خدا رو داره راست ميگه ديگه چج ...

عزیزم این که گفتی هیچ رفتی به من نداره ها مطمئنی اصلا معنی واژه ای رو که استفاده کردی رو میدونی؟؟؟!!

واه شما که تازه تاپیک زده بودی حالا چی شد 

دوباره همه برن اونجارو بخونن خوب چه کاری بود همون جا مدیریت میکردین

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
واه شما که تازه تاپیک زده بودی حالا چی شد  دوباره همه برن اونجارو بخونن خوب چه کاری بود همون ج ...

خب عزیزم الان بهم اسکرین شات داده ،اونجا خب کسی نبود دیگه چه جوری باید اونجا جواب میگرفتم؟

نه ،اما من کاری نکردم ازش فقط توضیح خواستم حتی بهش برچسب هم نزدم خیلی ملمولی پرسیدم

اخه گفته بودی خیلی عصبی شد. امیدوارم که همه چی خوب بشه عزیزم 

اگه فکر میکنی با عذرخواهی درست میشه ازش معذرت خواهی کن

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️