2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 24 پست
شوخی ک مشکلی نداره ولی مسافرت بهش بگو دوس داری چن وقت یه بار دوتایی سفرکنید باارامش بعدم شیطون عضوشد ...

خخخخخ😂😂😂 تازه واردم خب 🤗

✨خدایا امیدم توئی✨
شوخی ک مشکلی نداره ولی مسافرت بهش بگو دوس داری چن وقت یه بار دوتایی سفرکنید باارامش بعدم شیطون عضوشد ...

این گزینه های اجباری چیه خب من نمیدونم همینجوری زدم

✨خدایا امیدم توئی✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماها که میگین اشکال نداره اگه سر خودتون میومد وجدانن عکس العملتون چی بود؟ من دقیقا در شرایط این خانوم هستم فقط فرقش اینه شوهرم با مادرش شوخی نمیکنه ولی خوب درد و دل زیاد میکنه و مادر شوهرم توقع داره دنبال ما بیاد مسافرت ، به هر کلکی جور میکنه با ما بیاد . ۷ سال هست ازدواج کردم فقط یه بار با شوهرم تنهایی رفتم مسافرت اون هم شمال و خون به جیگر برگشتم چون مدام میگفت جای مامانم خالیه من هم طاقت نیاوردم و باهاش بحثم شد . ...همیشه مادر شوهرم تو مسافرت ها هست مث یه ساقدوش و جلو ماشین کنار شوهرم میشینه و من کلی عذاب میکشم. 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

اره واقعا خانومایی که میگن مهم نیست براشون پیش نیومده بیرون گود نشستن میگن لنگش کن 

واقعا سخته این شرایط 

رک گفتنم فایده نداره من با رک میگم باهامون نیایید ولی باز میان واقعا نمیدونم باید چجوری بهشون بفهمونم به شوهرمم میگم میگه مادرمه یاخواهرمه دلم نمیاد بگم ن 

ولی واقعا شرایط عذاب اوریه 

ایراد از شوهرامونه که هنوز بندنافشون وصله مادرشون هست

من واقعا بامادرشوهرم مشکل ندارم چون یه پیرزن تنهاس خیلی هم ارومه کاری به کسی نداره من مشکلم باخواهر شوهر بزرگمه خیلی رومخ و اویزونه رک هم بهش بگی حالیش نمیشه واقعا نمیدونم چیکارکنم باهاش .

این مدل مادرشوهرا هم بنظرم توی زندگیشون کمبود محبت داشتن و حالا که بچهاشون بزرگ شده میخوان کمبود محب ...

خب راه حلش چیع 😥😣 من تازه عقد کردم اینجور چیزا هضمش واسم سخته😢

✨خدایا امیدم توئی✨