2777
2789
عنوان

كي مثه من مهريه ش كم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ١٣٠ تا سكه زدم اما اين حرف دروغ محض هست مرد اگر توانايي ماليش رو داشته باشه تا سه هزارتا يكه هم م ...

نه قانون این اجازه رو نمیده مردها هم که از خداشونه..

هان ! مشو نومید چون واقف نه ای از سرِّ غیب .....باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور ...
من خواهرم دوهزارتا مهریش بود بخشیدطلاق گرفت مهریه ضامن خوشبختی نیست

مهریشو بخشیده که طلاق گرفته اگه همونم نبود میتونست چندین سال خواهرتو بلاتکلیف اوراره کنه و طلاقش نده خودش بره پی زندگیش البته من نمیدونم داماد شما چه طور ادمیه ولی ادم بی وجدان زیاده

دقیقا دوستم ۱۱۰ سکه هست هنوز بعد دو سال که داره مراحل طلاق میگذرونه یه دونش هم نتونسته بگیره

من يكي رو از اشناهاي دوستم ميشناسم زنه دوهزارتا سكه مهرش بود شوهرش رسمي شركت نفت بود دادگاه تمام اموال و حقوق مرده رو توقيف كرده تا مهر زنه رو بده اينا همش دروغه كه مهريه فقط تا ١١٠ ميشه گرفت منم گول همين رو خوردم مهرم رو ١٣٠ تا زدم اشتباه محض هست مرد توان مالي داشته باشه همه ش رو ميتونه بده 

اخه واسه خواهرشوهرم ۸۰۰تا زدن با ۲۰مثقال طلا واسه من با کلی منت واخم و تخم شد این انگار دختر اونا دخ ...

برا خواهرشوهر منم 9 سال پیش 400 تا زدن برامن یه سال پیش بادعوا شد 300 تا.تازه میگفتن 14 تا من رفتم وسط جلسه خاستگاری جلو همه گفتم یا 300 تا یا من عروستون نمیشم برید.یه ساعت تلاش کردن راضیم کنن حداقل 200 تا من سر حرفم موندم شد 300 تا اما مادرشوهرم ازم کینه به دل گرفت.نمیدونم چرا بااینکه مهر دختراش از من بیشتره.

اما برام مهم نیست من عدد 300 رو میخواستم که خداروشکر شد.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من يكي رو از اشناهاي دوستم ميشناسم زنه دوهزارتا سكه مهرش بود شوهرش رسمي شركت نفت بود دادگاه تمام امو ...

اره تا جایی که مرد داشته باشه مهریه زن رو از اموالش میگیرن.البته اگر مرد زودتر اموال رو به اسم کس دیگه ای نکنه.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج