2777
2789
فک میکردم سخت باشه چون تا زیرباسن تنگه مرسی

نه لباس عقد من اينجوري بود سخت نبود اما لباس عروسم دنباله خيلي بلند داشت خيلي سخت بود ميخواستم برقصم و بچرخم  مي پيچيد دور پام خيلي اذيت ميشدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه لباس عقد من اينجوري بود سخت نبود اما لباس عروسم دنباله خيلي بلند داشت خيلي سخت بود ميخواستم برقصم ...

این ک من انتخاب کردم از همین مدلاس ولی یکم دنباله داره احتمالا به خوده مزون بگم برام یجوری جمع کنه زیر دامنش دنباله رو 

👪
دوستم لباس عروسش دقیقا همین مدل بود اینقدر تو مراسمش رقصید اصلا اذیت نشد.... فقط کفش پاشنه بلند اذیت ...

منم پاشنه بلندمیپوشم چون ریزه میزم خخخخ ولی دیگه مجبورم هرجور شده سرکنم باهاش  ولی کوتاهترم با خودم میبرم تالار مرسی عزیزم

👪
میخوای واسه سالگرد ازدواجتون این مدل لباسو بپوشی؟

نه جشن برادرشوهرم.اول ی مدل پرنسسی انتخاب کردم رفتم پوشیدم خیلی چاق نشونم میدادم الان اینجوری انتخاب کردم گفتم اگه بدونم اذیت نمیکنه برم پرو کنم

👪
منم پاشنه بلندمیپوشم چون ریزه میزم خخخخ ولی دیگه مجبورم هرجور شده سرکنم باهاش    ولی کوتاه ...

دقیقا یه کفش دیگه ببر تو تالار.... واسه رقصیدن راحت باشی.... مگه قدت چنده؟ من 162 ام. و شوهرم 187.. با کفش پاشنه هفت سانت.... خیلی خوب درمیاد

نه جشن برادرشوهرم.اول ی مدل پرنسسی انتخاب کردم رفتم پوشیدم خیلی چاق نشونم میدادم الان اینجوری انتخاب ...

خب گلم.... این لباس واسه کسایی خوبه که هیکلشو مدل ساعت شنی باشه....چون اگه پهلو داشته باشی جالب در نمیاد تو تنت....

دقیقا یه کفش دیگه ببر تو تالار.... واسه رقصیدن راحت باشی.... مگه قدت چنده؟ من 162 ام. و شوهرم 187.. ...

من خیلییییی کوچولو خخخخ.خودم ۱۵۵و۶ولی شوهرم خییییلی بلنده میگم حداقل تو عروسیا یکم بهم بیایم مجبورم پاشنه۱۵با لژ خیلی زیاد میپوشم  

👪
خب گلم.... این لباس واسه کسایی خوبه که هیکلشو مدل ساعت شنی باشه....چون اگه پهلو داشته باشی جالب در ن ...

پهلو دارم ولی زیاد نیست پرنسسی چون ۱۵لایه تور میزنن خیلی پفی بود چاقم میکرد خدا زیادش کنه نمیدونم چرا ایقد تورمیزنن.اینو خانومه گفت گن دوزیه جمع میکنه کامل بدنتو نمیدونم درست گفت یانه

👪