2777
2789

یعنی من اینبارمیخوام اززبون خودم براتون بگم چون آدم دردشو بازبون خودش بگه خیلی بهتره گفته بود که فامیلشم فامیلش نیستم خواهرشم من ازشوهرم 11سال بزرگترم شوهرم میگه یاطلاق بگیر یا ازدواج مجدد کنه که من هیچکدوم ازشرایطو قبول نمیکنم خیلی خسته شدم واقعا😧😧😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفته اقدام كرده؟؟؟ خيليا الكي حرفشو ميگن مثل شوهر من ولي مرد نيست بره درخواست بده همش منو زجرميده هر بلايي خواست سرم اورد مه من برم راحت بكم طلاق .شمام از حق وحقوت نگذر بگو بفرما برو طلاق بده

بهش بگو باشه هرچی توبگی برو طلاقم بده بامهریه و اجرت المثل و نفقه مگه شما مسخره اونی که بگه نمیخامت ...

آخه من نمیخوام طلاق بگیرم سخته برام خودم شاغل خونه هم دارم اما واقعا طلاقو دوس ندارم 

آخه من نمیخوام طلاق بگیرم سخته برام خودم شاغل خونه هم دارم اما واقعا طلاقو دوس ندارم 

میدونم عزیزم ولی بهش التماس نکن که طلاقت نده اون طلاق میخاد پس باید فکر حق شمام باشه