2777
2789
خدا شفاش بده.از سنو سالش خجالت نمیکشه این سن که دیگه سن توبست حالا میاد اذییت هم میکنه؟بعضیا چی فکرم ...

دو تا بچه دارم تا به حال نشده بگه بچه تو رو ادیت میکنه همیشه میگه پسرم رو اذیت کردن در صورتی که شوهرم صبح میره شب مییاد خدا جا حق بالاخره ادم یه روزی باید جون بده از این دنیا اینجور آدما چه جوری جون میدن نمیدونم والا

شما مادرشوهرتونو چی صدا میزنید؟من بدم میاد بهش بگم مامان اصلا نمیتونم واسه همین خیلییییییی کم صداش میکنم سعی میکنم اصلا باهاش هم کلام نشم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا بچه دارم تا به حال نشده بگه بچه تو رو ادیت میکنه همیشه میگه پسرم رو اذیت کردن در صورتی که شوهر ...

مادرشوهرمنم همش میگه حق نداری دوتا بچه بیارین شمارو مگه چیه تو خونه نشستین پسر من باید بره کار کنه پول دربیاره.روانین بخدا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
جاریم میگه از جوونیش همین بوده ببین به خدا ما جوونا هم دیگه حوصله نداریم 

منم همینو میگم ادمی که ۸۴ سالشه رفتارش اینه از جوونی همینطوری بوده دیگه قابل تغییر نیست.واسه همین شما نباید حرفاشو رفتاراش اصلا برات مهم باشه بی توجه باش

آره حیف کلمه مقدس مامان که ادم به این آدما بگه

دقیقا

چقد هممون دلمون پره  فک کردم فقط خودم اینجوریم

من که دلم خیلی ازش پره.اگه بدونین چکارا کرده با من.بخدا هرکی جای من بود تف هم نمینداخت تو صورتش.من خیلی پوستم کلفته که هنوز باهاش سلام علیک هم میکنم

واه واه کاش یه شب خواب عزرائیل و جهنم رو ببینه

اتفاقا هرشب هم داره خواب میبینه    میگه خواب دیدم رفتم یک جایی که سرسبز بود رودخونه داشت خیلیییی قشنگ بود میوه‌های انچنانی و از این چیزا بعد میگه یه نفر اومده بهم گفته تو جات اینجاست بعد میگه من گفتم پس بهشت که میگن اینجاست

کلا اعتماد به نفسش تا اسمونه

خیلی ببخشید اما بگو آره ریدن واست که تو بری بهشت نکبت ....