خدا شفاش بده.از سنو سالش خجالت نمیکشه این سن که دیگه سن توبست حالا میاد اذییت هم میکنه؟بعضیا چی فکرم ...
دو تا بچه دارم تا به حال نشده بگه بچه تو رو ادیت میکنه همیشه میگه پسرم رو اذیت کردن در صورتی که شوهرم صبح میره شب مییاد خدا جا حق بالاخره ادم یه روزی باید جون بده از این دنیا اینجور آدما چه جوری جون میدن نمیدونم والا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جاریم میگه از جوونیش همین بوده ببین به خدا ما جوونا هم دیگه حوصله نداریم
منم همینو میگم ادمی که ۸۴ سالشه رفتارش اینه از جوونی همینطوری بوده دیگه قابل تغییر نیست.واسه همین شما نباید حرفاشو رفتاراش اصلا برات مهم باشه بی توجه باش
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اتفاقا هرشب هم داره خواب میبینه میگه خواب دیدم رفتم یک جایی که سرسبز بود رودخونه داشت خیلیییی قشنگ بود میوههای انچنانی و از این چیزا بعد میگه یه نفر اومده بهم گفته تو جات اینجاست بعد میگه من گفتم پس بهشت که میگن اینجاست
کلا اعتماد به نفسش تا اسمونه
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین