2777
2789

خیلی بده نگرفتن پول ازمرد بنظرم

اون وظیفشه همونجور ک خیلی کارارو وظیفه زن میدونن

خدمتکارو شخصیو نگرفتن ک بی جیره مواجه بهشون خدمت کنه

پروو میشع مرد هرچی خانوم پول نگیره و خرج نکنه براخودش

خرج ارج میاره برازن

منت چی؟

آلاله اینا چی میگن?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من کسی رو می شناسم هم خانم شاغل و اصلا دست به حقوقش نمی زنه هم حسابی شوهرش بهش پول میده.هم حسابی خرح ...

درستش همینه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منت چی؟

شوهرم تا بهش بگم واسم میخره ولی مدام سرم منتش میذاره که همه همکارام زنشون شاغلن پول دارن خودشون واسه خودشون خرید میکنن صاحب خونه و ماشینن..منم بعد مدتی تصمیم گرفتم هیچی پول ازش نگیرم حتی واسه تو جیبم..فقط موادغذایی خودش بیاره خونه گاهیم واسم شارژی میخره دیگه هیچی

پولای شوهرم و کارتش دست منه معمولا خودش میگه تو مدیریت کن آخه خیلی ولخرجه 

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣
وا ،مگه میشه؟

بله

شده 

شوهرم بیکار بود و من کمکش کردم تا بتونه رو پای خودش بیاسته و درست هم شد

زندگیمونم شکر خدا حرف نداره

تا الان همه خرج خونه با من بوده

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
نمیدونم میگن خانومای شاغل خودشون خرج خودشون رو بدن مگه میشه مگه داریم؟

نه والا نداریم