2777
2789

خیلی بده نگرفتن پول ازمرد بنظرم

اون وظیفشه همونجور ک خیلی کارارو وظیفه زن میدونن

خدمتکارو شخصیو نگرفتن ک بی جیره مواجه بهشون خدمت کنه

پروو میشع مرد هرچی خانوم پول نگیره و خرج نکنه براخودش

خرج ارج میاره برازن

منت چی؟

آلاله اینا چی میگن?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کسی رو می شناسم هم خانم شاغل و اصلا دست به حقوقش نمی زنه هم حسابی شوهرش بهش پول میده.هم حسابی خرح ...

درستش همینه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منت چی؟

شوهرم تا بهش بگم واسم میخره ولی مدام سرم منتش میذاره که همه همکارام زنشون شاغلن پول دارن خودشون واسه خودشون خرید میکنن صاحب خونه و ماشینن..منم بعد مدتی تصمیم گرفتم هیچی پول ازش نگیرم حتی واسه تو جیبم..فقط موادغذایی خودش بیاره خونه گاهیم واسم شارژی میخره دیگه هیچی

پولای شوهرم و کارتش دست منه معمولا خودش میگه تو مدیریت کن آخه خیلی ولخرجه 

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣
وا ،مگه میشه؟

بله

شده 

شوهرم بیکار بود و من کمکش کردم تا بتونه رو پای خودش بیاسته و درست هم شد

زندگیمونم شکر خدا حرف نداره

تا الان همه خرج خونه با من بوده

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
نمیدونم میگن خانومای شاغل خودشون خرج خودشون رو بدن مگه میشه مگه داریم؟

نه والا نداریم