2777
2789
عنوان

بیاید ی دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 38 پست
به عنوان کسی که یک دهه ازت بزرگتره میگم بی خیال شو آشنایی مجازی رم اصلا توصیه نمیکنم ادامه بدی

منم دهه شصتی ولی مجازی ازدواج کردمااااا

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زر میزنه دیگه😕

تو هم ولش کن. اینجوری یه لنگه پا پیش بری یهو دیدی یه موقعیت خوب برات پیش اومد و بدجوری تو دوراهی میمونی و عذاب وجدان میگیری

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
خدایی مجازی از رو عکس چجوری دوست داره ؟! عقلم خوب چیزیه تو کلت جمع کن خواهرانه گفتم ناراحت نشی گ ...

من دوست داشتنش رو باور نکردم از طرف اون گفتم 

گفتم من میخوام تموم کنم اون اینطور میگه

من دوست داشتنش رو باور نکردم از طرف اون گفتم  گفتم من میخوام تموم کنم اون اینطور میگه

چرت میگه جدیش نگیر 

کلا مهم ندونش اگه بیکاری همینجوری حرف بزنین با هم 

چیزی واسه وابسته شدن وجود نداره این حرفارو باور نکن 

ولکن بابا خودت باش 

اون پسره سرش جایی دیگه گرمه منظرم اینه به غیر از شما دوست دختر دیگه ی هم دارع که دلش بیشتر پیش اونه این چیزی که الان گفتی عین همین برای دوست اتفاق افتاده بوده بعد از تحقیق کردن فهمیده بود یکی دیگه وجود دداره

اون پسره سرش جایی دیگه گرمه منظرم اینه به غیر از شما دوست دختر دیگه ی هم دارع که دلش بیشتر پیش اونه ...

منم به همینا فکر کردم خب 

ولی این ادمی نیست که بگم بلد باشه دختر جذب کنه نمیدونم چطوری منظورمو برسونم 😣