2777
2789
عنوان

دست پیش گرفته پس نیوفته😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 98 پست
اخه اون خیلی به من گیرمیده اگه اینقدر خودش حساس نبودمنم باهاش کاری نداشتم زیاد

چ گیری مثلا 

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی توگوشیش جلوخودش دیدم هیچی بهش نگم؟؟؟جدیدا خیلی چیزای عجیب ازم میخواست اخه نگو بخاطر دیدن این فی ...

عجیب چیه ؟؟؟؟ تو باید پایه همه کاراش باشی شوهرته

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان
چرا اتفاقا...باعث میشه...با دیدن این فیلما انتظارش از زنش بالا میره...فانتزی هاش تغییر میکنه...از زن ...

ن دیگ خیلی اینجوری پر توقع میشه بره ی خانمی از اون سوپرا بیاره و بکنه دیگ اه 

در ضمن میدونه همچین خانمی نیافتینیه لاغر حد مردنی موها بلوند چشاشون الینا ک لاغر شیم میگن اسکلت شدین😂 

حالا شاید اون شوهرش از زن خودش خوشش میاد این چیزا براش مهم نیستن 

عقب هستش ولی ما داریم درباره ی این چیزا حرف میزنیم عقب نیس خب ما میگیم عقبیم ینی باید چیکار کنیم ک ج ...

يعني بايذ مطالعه كنيم. اطلاعاتمونو بيشتر كنيم. با دنياي خازج از محيط كوچيك خودمون تماس برقرار كنيم. زبوناي مختلف ياد بگيريم. با فرهنگاي مختلف اشنا شيم. سفر زياد بريم. مخصوصن بيرون از ايران چون ذهنو باز ميكنه. درمورذ مسائل روانشناسي مخصوصن بخونيم. در مورذ قانوناي جهاني بدونيم. در مورد معني زن و شوهري... 

يعني بايذ مطالعه كنيم. اطلاعاتمونو بيشتر كنيم. با دنياي خازج از محيط كوچيك خودمون تماس برقرار كنيم. ...

حرفت درسته ولی ما داریم درباره ی فیلم و این چیزا حرف میزنیم من میگم از این نظر از چی عقبیم ؟؟؟؟؟

ن دیگ خیلی اینجوری پر توقع میشه بره ی خانمی از اون سوپرا بیاره و بکنه دیگ اه  در ضمن میدونه هم ...

نگاهت  ب زن بعنوان جنس دومه عزیزم 

زن و مرد برابرن کسی قرار نیس ب اون یکی گیر بده الکی چون دوسش داره ،،، معنی واقعی دوست داشتن و متوجه نشدید هنوز

حالت خوبه؟؟؟پایه یعنی چی؟؟؟

حال شما چطوره ؟؟؟؟کجای حرفم عجیب بود که انقد تعجب کردی !!!!!!!!!!!!!!

زن پایه کارای شوهرش باشه چیز عجیبیه !

توی هرکاری بله...خیلی عجیبه...یعنی باهم بشینن پو رن ببینن؟؟؟

اولا ک منظورم دیدن پو ر ن نبود استارتر گفت کارای عجیب ازم میخاد اونو گفتم 

اون کار ممکنه دیدن فیلم هم باشه چ اشکال داره از نظر شما ؟!

استاتر الان میخایی چیکار کنی 

من کاری نمیکنم من فقط بهش گفتم دوس ندارم ازاین فیلماببینی واینکه اگه توگوشیه من میدیدی چه واکنشی داشتی؟؟؟من میدونم خیلی عصبانی میشد...اونم ازپریشب باهام سرسنگین شده دیشب بهش زنگ زدم سرم دادزد خیلی ناراحت شدم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺