2777
2789
حالم اصلاخوب نیس ١٣ سالگی دزدواج کردم ب١٨ سالمه بچه دوم ناخواسته با دستگاه ای یودی دنیاروسرن خرابه م ...

با آ یودی باردار سدی؟ چند وقته گذاشتی؟ منم سه ماهه آیودی گذاشتم😩 نکنه باردار بشم. من سنم بالاتره و دوتابچه دارم. 

اخه چرا عزیزم منم بچه دومم ناخواسته بود همون اول میخواستم سقط کنم رفتم دکتر ولی..... دکتر پشیمونم ک ...

من یه روزی خودم تاپیک های این سایتومیخوندم ومیگفتم چیه ترحم میخان از بقیه ولی الان خودم خیلی دلم گرفته کلی سوال بی جواب از خدادارم اونم که جواب نمیده

المیرا مستوفی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم اصلاخوب نیس ١٣ سالگی دزدواج کردم ب١٨ سالمه بچه دوم ناخواسته با دستگاه ای یودی دنیاروسرن خرابه م ...

پسرمگه چیه خداهمه ی بچهارو نگهداره برای پدرمادرشون توجونی ۱۸سالته ۲۵سالت ک شدتحت نظردکتر یه پسرم بیار خداقهرش میگیره دخترجان اینجوری نگو برو اون یکی بچتوبغل کن خداروشکرکن ک سالمن دیگه باارزش تراز سلامتی مگه چیزدیگه ایی هم هست 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
سني نداري كه همسنات هنوز ازدواج نكردن چندسال ديگه يه پسرم مياري نكن سقطش نكن فقط 

چرد همینوپسرنداد انقدازش خاستم  صلاح همه هست داشته باشن من نه؟

المیرا مستوفی...
من یه روزی خودم تاپیک های این سایتومیخوندم ومیگفتم چیه ترحم میخان از بقیه ولی الان خودم خیلی دلم گرف ...

منم باایودی باردارشدم اوایل خیلی افسرده بودم چون اصلا بچه نمیخاستم ولی بعد

ش به این فکرکردم که هدیه خداست حالا هرچی میخادباشه فقط ازخدابخاه سالم باشه  ناشکری نکن  

در عوض ۲۰سالت بشه دو تا عروسک خوشگل داری . دختر یه ذره که بزرگ بشه همه دردسراش تمومه ولی پسر هر چی بزرگتر میشه درد و رنج بیشتری همراه خودش میاره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من یه روزی خودم تاپیک های این سایتومیخوندم ومیگفتم چیه ترحم میخان از بقیه ولی الان خودم خیلی دلم گرف ...

پس یه درس بزرگ گرفتی ک دیگرانومسخره نکنی وقضاوت نکنی تو الان مادر دوتابچه ایی ب ایندشون فکرکن همنوجور ک اون یکیو دوستداری وحاضرنیستی یه خار توپاش بره اینو هم براش ارزش قائل شو دختره ک باشه شکرخداروکن خیلی حسرت مادرشدن رو دارن تومیخوای سقط کنی خداب هرکی میخواد یه بچه سالم بده

الانم خجالت بکش اشکاتو پاک کن اون بچه چ گناهی کرده تمام حرفاتومیشنوه باورکن اونم خودش نخواسته توکار خدادست نبر ازمن بتونصیحت الانم دست بکش روشکمت بگو خوش اومدی قدمت روی چشمامون

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

یادختربشه دخترخوب خوبه؟یایه پسر که هرروز ارزوی نداشتنشو بکنی انقدر که اذیتت کنه به خدای خودت اعتمادکن عزیزم منم پسرخیلی دوس دارم ولی بخدا فرقی ندارن حالا که دوتاداده خدابهت تورو خدااینجوری نکن

میشه برای سلامتی یه مریض کوچولو یه صلوات بفرستین؟
پس یه درس بزرگ گرفتی ک دیگرانومسخره نکنی وقضاوت نکنی تو الان مادر دوتابچه ایی ب ایندشون فکرکن همنوجو ...

چقدخوب که ادمایی مثل شماپیدامیشن هنوز

المیرا مستوفی...