2777
2789
عنوان

صدای تنفس شوهرم رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 107 پست

حساس شدی عزیزم 

چون هرشب ک میخوای بری بخوابی ناخودآگاه میگی امشبم صداش میاد!!

اینطور ک نوشتید صدای نفس هست نه خروپف 

ی مدت اصلا به این فکر نکن ک صدای نفسش امشب هم نمیزاره بخوابم خوب میشی

یا اگر میتونی موقع خواب ک اون میخوابه تو خودتو سرگرم کن با یچیزی ولی تو جات خسته ک شدی میخوابی

ی نکته دیگه شما موقعه ای ک احساس کردی واقعا خوابت میاد ب این صورت ک تا رفتی تو جات سریع خوابت میبره 

برو  اما موقع ای ک حس میکنی زیاد خوابت نمیادنرو چون این صدای نفس میشه سوهان روحت!!!

میتونی از پنبه هم استفاده ه کنی 

اماااا مهم‌ترین چیز بی توجهی و خستگی زیاد هست!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سیب ترش دماغتو ک دوباره عمل نکردی.. دختر یاد اون تاپیکت افتادم الان😂😂

خخخخ تاپیکم جهانی شد😑😆😆😆نه عشقم مامان بیچارمو به زور بردم بوتاکس کرد😂

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

خواهرزاده من ٢ سالشه، مامانشو بيدار مي كنه ميگه: مامان مامان بابا رو شاموش (خاموش) كن.🤣

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
شوهره منم بعضی وقتا خر پوف میکنه بعد انگار با خروپوفش دعوا داره مثلا میگه خووور  پوف بعد یهو بل ...

😳😨😨 چ وحشتناک 😂

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

[QUOTE=84593034]اونوقت پایین اومدن از تخت سختم میشه چون اونورم پنجره اس😁[/QUOTE

نفسش عاديه يا خر و پف ميكني، يكم فاصله بگير يكمم حساسيتتو كم كن، گناه داره، اگر نفس عادي ناراحتت ميكنه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟