2777
2789
باید استراحت کنی و رابطه نداشته باشی بچت بسلامتی دنیامیاد ازاین موارد فراوونه

آخه تو یه گروه بارداری عضوم تو تلگرام، سوال که پرسیدم مدیرش گفت جفت سرراهی بالا نمیره برا همین خیلی نگرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=84585528]خب بعدش چی شد؟استراحت مطلق فقط دراز کشیده همین هییییچ کاری نکن برو خونه مامانت بمون فقط بخور بخاب سفر مهمانی همچی ممنوع

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

عزیزم نگرانیت درمان داره درمانش استراحت فقط همینو بس, 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
بهتون دارو چی دادن من متخصصم فقط بهم شیاف داد

قرص پروژسترون ۲۰۰ خارجی......مث کپسولہ کوچولو اند کرمی رنگہ داخل واژن میذاشتم موقع خواب شبی ۱......این دارو فقط بخاطر خونریزیم بودا جفت پایین فقط باید استراحت کرد و نزدیکی نداشت

آره جفت سرراهی شنیدم میگن بالا نمیره نمیدونم واقعیت داره یا نه اما جفت پایین بالا میره

منم جفتم پایین بود و استراحت در حد مطلق بودم چون به خاطر هماتوم خون ریزی هم داشتم اما مورد شما متفاوت هست 

حتمااا تحت نظر دکتر متخصص باش 

ایشالله خدا نگهدار خودت و کوچولوت باشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
قرص پروژسترون ۲۰۰ خارجی......مث کپسولہ کوچولو اند کرمی رنگہ داخل واژن میذاشتم موقع خواب شبی ۱......ا ...

من تا فعلا که خونریزی ندارم به منم همین شیاف و داد اما من از طرف مقعدم وارد کردم فرقی داره مگه؟؟