2789
عنوان

تراریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 32 پست
پیج اینستای پروفسور کرمی خیلی کامل راجع به تراریخته و نام محصولات تراریخته نوشته ولی کلا سویا و ذرت ...

آیدیشو میدی

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بذارین اینستامو ببینم میگم

منم لایک کن وقتی پیدا کردی.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

حتی لبنیات و گوشت هم مضره  چون  خوراک دامو طیور هم ترا ریخته ست. مرغ هم غذاش تراریخته ست. بجز هورمونی که میزنن. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
حتی لبنیات و گوشت هم مضره  چون  خوراک دامو طیور هم ترا ریخته ست. مرغ هم غذاش تراریخته ست. ...

پس چی سالمه؟

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
😂😂😂😂😂 آره خب کرما باید گوشت خوب بخورن😁😁😁

مهم قبل از رسیدن به دست کرم هاست یکی مرگ راحتی داره و یکی هم بعد از دست و پنجه نرم کردن با هزار تا بیماری و درد پیش کرم ها میره

البته مطمئنم که شوخی کردین

مهم قبل از رسیدن به دست کرم هاست یکی مرگ راحتی داره و یکی هم بعد از دست و پنجه نرم کردن با هزار تا ب ...

آره من اکثرا شوخی میکنم .امضام بخون🤗

1.بعضی پستام شوخیه 2.هرچه میخواهید فقط از پروردگار بخواهید
من دو تا بسته داشتم هر چی نگاه کردم چیزی نبود شاید بعضی مدل هاش اینجوریه

بالاخره وقتی رو یه مدل میزنه مطمیننا همه محصولاتش هست همه از یه کارخونست دیگه

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب