2777
2789
عنوان

نمیخوام😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین روزیه اومدم خونه خودم یکم راه رفتم و ناهار پختم اما طوریم نبود عصر اینطور شدم😢

طبیعیه عزیزم استراحت کن خوب میشی نبابد کار زیاد انجام بدی منم روز اولی ک رفتم خونه خودم نهتر گذاشتم فقط ولی شبش از درد داشتم میمردم فک میکردم بخیه هام از داخل باز, شده.. 

باید خیلی مواظب خودت باشی من ک دوماه گذشته اما هنوز درد میگیره 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
طوری نیس ؟

ببین بخیه خورده دیگه زخمش تا کامل خوب شه زمان میبره سزارین خیلی سخته باید مراعات کنی ، من دوسالونیمه سزارین کردم جای بخیه هام یوقتایی درد میگیره

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

برو بخداتو شکر کن فقط درد داری.من بعد زایمان کلااا بخیه هام‌افتضاح عفونت کرد و کلا باز شد و چ ک میومد بعدشم خارش گرفت بخیه هام و نصف شکمم کلاا تاول زد ینی اگه عکسشو بدم غش میکنی.بخدا تا یماه بعد زایمانم کلا بیمارستان بودم شب و نصفه شب

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺

گلم نگران نشو.من که خونابه ازروز پنجم میومد تا همین جند روز پیش.من 34روزه سزشدم دوتاجای بخیه های اصلا خوب نمیشد خون میومد رفتم حموم فشاردادم دیدم نخ بخیه اوند بیرون تازه داره خوب میشه سوزش هم دارم

هیچی  

استارترسزارین همینه من تا۲۰روز قشنگ نمیتونستم ب پهلو بخوابم راه برم بشینم کار سنگین هم انجام نده مامانم ۴۰روز خونه من بود حتی نزاشت پوشک بچه رو عوض کنم میگفت فقط استراحت کن عوارض داره بعدا برات کاری انجام نده

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐

نگران نباش چيزي نيست اگه خون ابه و چرك از جاي بخيه ات در نمياد،اونقدرهام كه سزارين و غول جلوه ميدن نيست،زود خوب ميشي،من از روز اول خونه خودم بودم و خودم كارهاي بچه رو انجام ميدادم،روز هفتم جاروبرقي كشيدم😁🙈

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗