nazzyy مدیر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 عنوان سبزه عید | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 25 پست میشه الان بکارم😊یا دیرشده؟چی بکارم؟ ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍 1397/12/22 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 ی روز تو اب بقیش لای دسمال نم دار،بعد جوونه هم تو ظرف اصلی بعد هر وعده با ابپاش اب دادم مرسی عزیزم.منم الان عدس و از میکنم ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 عدسی من تازه جونه زده😬 خوبه دیگه😍 ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 دیره گندم بکار.گندم زود درمیاد چجوری بکارم عزیزم ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 گندم زود در میاد یا عدس؟ فک میکنم گندم عزیزم ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
بانو۱۳۷۹ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 654 چجوری بکارم عزیزم عزیزم درست نمیدونم ازگوگل سرچ کنی بهتره یوقت دیدی اشتباه گفتم بد شد😂من روکوزه میکارم این یادم نیس دخترم دنیامه😍😍😍😍
لیلا1367 عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 4372 سبزه رو بزارین تو بالکن آفتاب بخوره سریع رشد میکنه اگه میخواهی رشدش متوقف بشه بزارین یخچال تا وقتی که میخواهین بیارین سر هفت سین 😊 ای حال نا معلوم آروم باش آروم
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 گندم زود در میاد یا عدس؟ فک منم گندم عزیزم ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 عزیزم درست نمیدونم ازگوگل سرچ کنی بهتره یوقت دیدی اشتباه گفتم بد شد😂من روکوزه میکارم این یادم نیس&n ... 😂😂😂مرسی عزیزم😘 ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 سبزه رو بزارین تو بالکن آفتاب بخوره سریع رشد میکنه اگه میخواهی رشدش متوقف بشه بزارین یخچال تا وقتی ک ... چ جالب.مرسی عزیزم ک گفتی😘 ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
بانو۱۳۷۹ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 654 سبزه رو بزارین تو بالکن آفتاب بخوره سریع رشد میکنه اگه میخواهی رشدش متوقف بشه بزارین یخچال تا وقتی ک ... اونوقت دیگ بش آب ندیم؟ دخترم دنیامه😍😍😍😍
لیلا1367 عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 4372 اونوقت دیگ بش آب ندیم؟ چراااا آبشو سر وقت بدین حتما فقط تو یخچال چند روز یه بار آب دین ای حال نا معلوم آروم باش آروم