2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 19 پست
اول تو این بحران اقتصادی تو خرجش میمونم تو ماهواره و تلویزیون که خیلی از دخترا رو میبینم از دختر م ...

دخترمنم بچه ی اولمه 

باورت نمیشه با اومدنش زندگیم خیلی گرم تر و رزقمون بیشتر شد 

وجودش باعث برکت خونم شد

بهش میگم زندگیم❤️

مادری کن برای هدیه ای که خدا بهت داده 

اونم همین که بیاد تو زندگیت کلی با خودش انرژی مثبت بهت میده ❤️😍😍😍😍💕💕💕💕💐💐💐

همه قرار نیست یه راهو برن 

تربیت دخترت دست خودته عزیزم 

اون مثل یه سی دی خام هست هرچی بریزی توش 

همونو بهت پس میده 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
باشه عزیزم سعی میکنم ممنون از حرفای خوبت❤ دارم دیوونه میشم

فدای تووووو 

به خودت واون فرشته ارامش بده 

انشالله که افتخارت میشه ❤️😌😘😘💕💕💕💕

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کاری میکنی که خدا ازت بگیرتش بعد میشینی میزنی تو سر خودت که خدا بهم نعمت داد و من قدر ندونستم

واقعا که ناشکری

یه سر برو بیمارستان ها و مطب های ناباروری رو ببین 

اونجا خالیت میشه چندنفر هستن که منتظر یه دختر سالمن فقط بچه باشه جنسیت براشون اصلا مهم نیس

درد نکشیدی منتظر نبودی که بفهمی ینی چی...

اینو از همه کسانی که هزار تا قرص و آمپول و دارو و بی خوابی و سونو و آزمایش و ناامیدی و رنج و عذاب کشیدن بپرسی بهت خووووب میگن که فقط میخان بچه خدا بهشون بده و دختر و پسرش اصلا مهم نیس

من خودم یه منتظر بودم و هستم و از خدا فقط سالمشو میهام دختر پسرش اصلااا و اصلا برام فرقی نداره 

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

کسی از شرایطتت خبر نداره...هیچ کس نمی دونه تو دلت چی میگذره...چه اتفاقاتی برات افتاده...

هر کس بر اساس شرایط خودش یا دعوا میگیره یا نصیحتت میکنه

اما بشین با خدا حرف بزن بگو خودت حالمو میدونی حتی دلایلتو بگو...بگو طاقت سختی نداری

ازش بخواه که کمکت کنه مادری کنی 

اینجوری آروم میشی

اول تو این بحران اقتصادی تو خرجش میمونم تو ماهواره و تلویزیون که خیلی از دخترا رو میبینم از دختر م ...

بچه بد آدم و اسیر میکنه دختر و پسر هم نداره و از خدا بخواه بچه سالم و صالح بهت بده و عاقبت به خیر بشه

تربیت هم خیلی موثره تو آینده

مگه فقط تو ماهواره دختر هست؟ پسر نیست؟ من فکر میکنم شما از ناحیه همسرت تو فشاری وگرنه مادری ندیدم حرفای شما رو بزنه

اطرافم کسایی هستن که چند تا پسر یا دختر دارن زمان بچگی یه جورایی مادر پسرا کیف میکرد مادر دخترا متلک از بقیه میشنیده الان همه بزرگ شدن پسرا یه گروه ارازل از انواع مختلف اما دخترای اون یکی همه تحصیلکرده و موفق الان همه فامیلی که تیکه مینداختن پزِ دخترای اون خانوم رو میدن 

این یه نمونه البته پسر خوب هم زیاده منظورم اینه عاقبت به خیری به جنس نیست به مرام و تربیتِ عزیزم