2777
2789
عنوان

این کفشه چند🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 75 پست
اره عزیزم ندارم😊بفهمه من حاملم نمیتونم ا پاشنه راه برم شعور داشته باشهههه

دلم به حال شوهرت سوخت اگر براش مهم نبودی محلت نمیداد یه جورابم نمیخرید اونوقت اروم میشدی بنده خدا برات ارزش قائل شده به فکرت بوده هدیه خریده حالا حامله ای که باش حاملگب ۹ ماهه تا اخر عمر که حامله نیستی ادب داشته باش ازش تشکر کن و بزار برای بعدا نه بیا اینجا فحشش بده

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبلش بدتر بودم😂😂😂

اوه پس خدا بهش رحم کنه😂😂😂

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
دلم به حال شوهرت سوخت اگر براش مهم نبودی محلت نمیداد یه جوارابم نمیخرید اونوقت اروم میشدی بنده خدا ب ...

فحش نداده عزیزم ...داره شوخی میکنه.....چون ما بانوشتن کلمات صحبت میکنیم  لحن آدما رو نمیتونیم بفهمیم که جدین یا شوخین ویا واسه شوهرشون ناز میکنن

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
فحش نداده عزیزم ...داره شوخی میکنه.....چون ما بانوشتن کلمات صحبت میکنیم  لحن آدما رو نمیتونیم ب ...

کار پسندیده ای نیست این رفتار اولن این هدیس قیمتش پرسیدن نداره من عادت دارم البته ادبم حکم میکنه هرهدیه ای که گرفتم به پاس حداقل اینکه به فکرم بوده ازشون تشکر کنم حتی اگر اون هدیه به دلم نشینه یا مورد استفادم نباشه و احساس میکنم پرسیدن قیمت هدیه توهین به شخص کسیه که هدیه رو خریده...بنده خدا شوهر استاتر به فکرش بوده به یادش بوده هدیه خریده مردا چه میدونن خانوما نمیتونن تو بارداری کفش پاشنه بلند بپوشن جواب شوهر استاتر شعور نداره نیست واقعا متاسفم شدم اینجور دسته انسان ها باید برن جزو لیست سیاهی که هیچوقت براشون هدیه نخرید من یه همچین لیستی دارم 😄

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
کار پسندیده ای نیست این رفتار اولن این هدیس قیمتش پرسیدن نداره من عادت دارم البته ادبم حکم میکنه هره ...

کاش منم برم تو لیست سیاهش😊چون حالم از هدیه های بی سلیقگیش بهم میخورهههه

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
فحش نداده عزیزم ...داره شوخی میکنه.....چون ما بانوشتن کلمات صحبت میکنیم  لحن آدما رو نمیتونیم ب ...

نه عزیزم ناز نمیکنم واقعا حالم بهم میخوره😊

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

اونی که میخواستیش ولت کرده.... 

درست مثل یه شی بی ارزش  که دیگه لازمش ندارن... ولت کرد انداختت دور....تو کور کورانه عاشقشی.... 

شوهرت که اینقد از چیزایی ک میگی پیداست دوستت داره رو نمیخوای.... من شک ندارم اگه خودم بودم و کسی ک دوستش داشتم خیانت می‌کرد صدرصد اگه فراموشش نمیکردم عشقشم تو دلم میکشتم ومیذاشتم عشق حقیقی و پاک جاشو بگیره... فقط نگو درکم نمیکنی ک من خودم عاشق شدم. ولی واقعا کارت اشتباهه. جدا از بارداری و بهم ریختن هورمونات و بهانه گیر شدنت. به همین روال ادامه بدی شوهرت دیر یا زود خسته میشه و دیگه نداریش.نخ عشقتو و نه عشقشو (عشق شوهرت بهت) ببخشید نصیحت کردم خیلی ناراحت شدم 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
اونی که میخواستیش ولت کرده....  درست مثل یه شی بی ارزش  که دیگه لازمش ندارن... ولت کرد ان ...

من دوسش دارم دست خودم‌نیست عزیزم سه یاله میگدره من هر روز اخلاقم بدتر از دیروز ولی دلسرد نمیشه عشق میکنه که عاشقمه میگه توام یه روز کم میاری 

ولی نمیتوووونم توانش در من نیست بخدا😭😭😭😭

من دوسش دارم دست خودم‌نیست عزیزم سه یاله میگدره من هر روز اخلاقم بدتر از دیروز ولی دلسرد نمیشه عشق م ...

قرار نیست عاشقش بشی.... 

آدما درست یا غلط یه بار عاشق میشن... 

اون عشق شور انگیز کا بهشون قدرت جا به جایی کوهو میده... 

تو باید دوست داشتن رو یاد بگیری... دوست داشتنی ک بهت آرامش میده  تا آب خنک بشه رو داغ عشقت... 

آدما دوبار عاشق نمیشن... یه دل و دو دلبر نداریم... 

یادت باشه باید دوست داشته باشی شوهرتو همین. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
قرار نیست عاشقش بشی....  آدما درست یا غلط یه بار عاشق میشن...  اون عشق شور انگیز کا بهشو ...

خیلی سعی کردم هی عشقم میاد تو ذهنم فک میکنم اگه شوهرم نبود یه درصد احتمال داشت بهش برسم 😭😭

خیلی سعی کردم هی عشقم میاد تو ذهنم فک میکنم اگه شوهرم نبود یه درصد احتمال داشت بهش برسم 😭😭

چی بگم. تو خودت نمیخوای فراموشش کنی. موفق باشی و خوشبخت. 

کار پسندیده ای نیست این رفتار اولن این هدیس قیمتش پرسیدن نداره من عادت دارم البته ادبم حکم میکنه هره ...

😘

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》