2777
2789
عنوان

کسی بدون علائم میشه باردار باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 281 پست
اونم با استراحت و پابالا گرفتن درست میشه انشاالله دورت به سلامتی طی شه.🌷

ممنون عزیزم❤️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
تاپیک بوجود شماها با صفا شده😍😄 عزیزم برای اولین بیبی چک یه مدیکور قطره ای هم خوبه وقتی دیدی هاله ...

مدیکور بتاهای پایین رو هم هاله میندازه؟ 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول متفورمين ايراني ميخوردم خيلي حالمو خراب مي كرد همش هم اس هال بودم، يكي از دوستان توي ني ني سا ...

منم دوفاستون و گلوکوفاژ استفاده کردم قبلا.. 

با دوفاستون حالم تغییری نمیکرد و باردار هم شدم و سقط شد.

عزیزم شما خودت دارو رو میخری یا با تجویز پزشک؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا آز نميدي ؟؟؟ دكتر من گفت دو روز تاخير داشتي برو آز اصلااااا بي بي چك رو قبول نداشت به نظرم آز ...

چرا قبول نداشت بی بی چک رو ؟؟؟ 

اصلا انگار بیماری گرفتم ، نفسم بالا نمیاد وقتی دراز میکشم ،وقتی راه میرم ، الان احساس کردم دارم پریود میشم ولی نشدم ، میگم کیست داشتن و پلی کیستیک بودن و این چیزا علائمشون چیه ؟ از رو حالتام میتونم بفهمم ؟؟ چون من این ماه لتروزول و کلومیفن خوردم میگم نکنه مشکلی واسم پیش اومده

عرض ادب و احترام داريم پس 😅😘 ارشدي 😄 خيلي انرژيتون مثبته دمتون گرم انشااله كه به بركت همين ماه ...

نظر لطفته عزیزم😘

خودت خوبی منو خوب دیدی😍🤗😄

انشاالله اونچه که صلاحمونه خدا خودش برای هممون درست کنه💚🌷

چرا قبول نداشت بی بی چک رو ؟؟؟  اصلا انگار بیماری گرفتم ، نفسم بالا نمیاد وقتی دراز میکشم ،وقت ...

چون بي بي چك خيلي خطا داره. 

شما سر خود كلوميفن اينا خوردي يعني؟ مگه پلي كيستيك نيستي؟😐

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
چرا قبول نداشت بی بی چک رو ؟؟؟  اصلا انگار بیماری گرفتم ، نفسم بالا نمیاد وقتی دراز میکشم ،وقت ...

پلي كيستيك اولين علامت عقب انداختنه و اينكه تا قرص نخوري پريودت نمياد

جوش صورت و موهاي زائد چونه و سينه و شكم

چاقي و اضافه وزن 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
چون بي بي چك خيلي خطا داره.  شما سر خود كلوميفن اينا خوردي يعني؟ مگه پلي كيستيك نيستي؟😐

نه پلی کیستیک نیستم ، هیچ مشکلی نداشتم ، واسه اینکه شاید دوقلو بشه و فولیها خیلی تپل بشن که راحت بچه بگیره خوردم، 

نه سر از خود نخوردم ،به دکتر گفتم دوست دارم دوقلو ،اون واسم نوشت 

پلي كيستيك اولين علامت عقب انداختنه و اينكه تا قرص نخوري پريودت نمياد جوش صورت و موهاي زائد چونه و ...

چاقی در اثر خیلی خوردن بوجود میاد ؟؟؟ 

من هیییچ وقت تو زندگیم پریودم نمیشه ۳۰ روز ، همیشه ۲۸ روز سر تایم و اینکه سالی یکی دوبار ۲۹ روز میشه

این اولین باره که من الان روز ۲۹ام هستم و هنوز پری نشدم، از این نگرانم ،میترسم 😟 

نه پلی کیستیک نیستم ، هیچ مشکلی نداشتم ، واسه اینکه شاید دوقلو بشه و فولیها خیلی تپل بشن که راحت بچه ...

دم دكترت گرم چون معمولا دكترها قبول نميكنن با اين روش دو قلو بشه 

بعيد ميدونم كيست زده باشي اين قرصها كيست نميارن كه

باور كن حامله اي

پريود كه نشدي؟؟؟ برو آز بده خب دختر 

مدیکور بتاهای پایین رو هم هاله میندازه؟ 

نه مدیکور واسه تست اولیه خیلی مناسبه به نظرم... بعد اگه مدیکور (قطره ای خوبه نواری نه) هاله انداخت یا مشکوک بود بعد یه بیبی چک گرون خودکاری خوبه

من خیلی بیبی چک های مختلف استفاده کردم.

آدم دلش میسوزه☺😊

چاقی در اثر خیلی خوردن بوجود میاد ؟؟؟  من هیییچ وقت تو زندگیم پریودم نمیشه ۳۰ روز ، همیشه ۲۸ ر ...

نه عزيزم خيالت راحت باشه اين تاخيرها طبيعيه 

پلي كيستيك باشي خود به خود وزنت بالا ميره سختم لاغر ميشي 

اصلا نرو توو فكر و خيال هيچي نيست 

چاقی در اثر خیلی خوردن بوجود میاد ؟؟؟  من هیییچ وقت تو زندگیم پریودم نمیشه ۳۰ روز ، همیشه ۲۸ ر ...

عزیزم کاش اینکارو نمیکردی... شما که ماشاالله پری هات سر تایمه..

کاش داروی هورمونی نمیخوردی😟