2777
2789
عنوان

مادرشوهرمو با خاک یکسانش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5078 بازدید | 107 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتم با این حرفی که زدی خواستی بگی بابای من خسیسه؟؟؟

گفت باشه دیگه از خونوادت چیزی نمیگم.

خیلی دلم پر بود ازش.

الان میگم کاش بهش گفته بودم که شوهرتم موقعی که داشتم میومدم بهت اشاره داد که من اومدم که حرفتو قطع کنی

قطعا شوهرتونم همکاری میکنه که تونستی عوضشون کنی. منم اجازه دخالت نمیدم . ولی برام سواله که وقتی طبقه ...

دقیقا مهم شوهر آدمه.وگرنه اگه شوهر پشت زن نباشه معذرت میخاما زن هرچقدم خودشو جر بده هیشکی محلش نمیداره

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
دقیقا مهم شوهر آدمه.وگرنه اگه شوهر پشت زن نباشه معذرت میخاما زن هرچقدم خودشو جر بده هیشکی محلش نمیدا ...

احسنت#  

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

خداشاهده اگه من کار به کار اینا داشته باشم.اصلا سرم تو لاک خودمه.هیچی بهشون نمیگم باز پرروتر میشن.

بخدا احترامی که مامان و بابام براشون میذارن هیچکس براشون نمیذاره حتی خواهر برادراشون.در سال چند بار ناهار و شام دعوتشون میکنن.هربار میان خونشون با دست پر میان ولی بازم مادرشوهر بد زبونش نیش میزنه

به خدا مادر شوهر من باشه ميگه خوب كردم چنتا هم حرف ميگه بهم

عوضي 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
دقیقا مهم شوهر آدمه.وگرنه اگه شوهر پشت زن نباشه معذرت میخاما زن هرچقدم خودشو جر بده هیشکی محلش نمیدا ...

مهم روزهای اول زندگیه ، خشت اول رو هر جور بذاری دیوار همونطور بنا میشه

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
قطعا شوهرتونم همکاری میکنه که تونستی عوضشون کنی. منم اجازه دخالت نمیدم . ولی برام سواله که وقتی طبقه ...

شوهرم کلا تو این فازا نیست البته خودم دخالتش نمیدم تو این کارا مادرشوهرمم چندبار اومده حرفی بزنه از قبل همسرمو توجیه اش کردم

ممکنه بیرون یا دم در همدیگه رو ببینیم ولی خب دوهفته یه بار میریم خونشون بعد از شام یا حداقل هفته ای یه بار

دقيقا همه چي به شوهر بستگي داره اگر بدوني شوهرت بعدا دهنت صاف ميكنه عمرا توانايي تغييرات را نخواهي داشت 

خداشاهده اگه من کار به کار اینا داشته باشم.اصلا سرم تو لاک خودمه.هیچی بهشون نمیگم باز پرروتر میشن. ...

عزیزم چون کنارشونی یکمی هم حساس شدی . مادرشوهرا همینن . بخدا من چند ساله عروسی کردم سکوت مطلقم. در برابر تمام فضولیاش تو کارای خانواده م. نیش و کنایه هاش .. جدیدا که انگار دیوارم. اون میگه و فضولی میکنه من نگاه میکنم و جواب نمیدم . 

من هیچوقت دلم نمیخواست نسبت بهش اینجور شم . خودش خواست . هرچند که خیلی هم بد نیست اما کنجکاویاش منو دور کرد ازش

ولی متاسفانه بلد نیستم جواب بدم . شما که جواب دادی دیگه نباید حرص بخوری

خداشاهده اگه من کار به کار اینا داشته باشم.اصلا سرم تو لاک خودمه.هیچی بهشون نمیگم باز پرروتر میشن. ...

مادرشوهره منم انقارافعیه ازتهران میریم ب شهرستان خونشون دومین روز شروع به نیش زدن میکنه شوهرمم بچه ننس همیشه طرفه اونه میگه منظوری نداشت شوخی کرددیگه

دقيقا همه چي به شوهر بستگي داره اگر بدوني شوهرت بعدا دهنت صاف ميكنه عمرا توانايي تغييرات را نخواهي د ...

دقیقا.کوکو از روغن بعمل میاد زنم از شوهر.یه همچین چیزی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!