2777
2789
عنوان

پریودی خییییلی کم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 40 پست

علت اینکه خون پریمون کمه و سیاه چون راه خونمون بسته ست و این خونا تو تخمدانها مونده کیست شده

باید ی کاری کنیم بیاد

برای منظم شدن پری هم باید تخمدان ها رو فعال کرد یعنی مجبور ب  فعالیت

الان میگم چیکار کنین

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه داری؟

نه هشت ماهی اقدام کردم نشد

بیخیال شدم دوباره جلوگیری میکنم

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
بخاطر تنبلی تخمدانمه فک کنم  خسته شدم دیگه😢

بله. منم تنبلی گرفتم.

الان برای بچه دار شدن به مشکل خوردم.

انشاالله مشکل مون حل بشه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
علت اینکه خون پریمون کمه و سیاه چون راه خونمون بسته ست و این خونا تو تخمدانها مونده کیست شده باید ی ...

بمنم بوگو.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
علایم شما چیه؟

پریود نامنظم دیر به دیر اخیرا سه ماه.

دکتر این ماه دارو داده برای تخمک گذاری.

پریود نامنظم دیر به دیر اخیرا سه ماه. دکتر این ماه دارو داده برای تخمک گذاری.

چی بهت داده؟ چند ماهه تحت نظری

چند سالتونه؟

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭

اینا میگم از هر کدوم اندازه پنج هزار میخری زیادتر نمیخاد تموم شد دوباره بخرید ک تازه باشه

مریم نخودی٬ گل برنجی ٬ چز)chez(٬ هلوله ٬ اشون پن(اینو نمیدونم ب زبون شما چی میشه ما میگیمoshun pan

و مهمترین چیز کنجد کنحدو زیاد بخرید

نزدیک پریودی یکی دو روز قبلش تا روزی ک قرار پاک بشین

همه اینا روقاطی میکنید و یکم ازشو دم میکنید و میخورید کنجدشو زیاد بریزید در حد دو سه قاشق

بهترهولاکس باشه تا سرنشه

روزی چنتا لیوان میخورید صافش میکنیدا عین چای

توش حتما نبات و حتما ی تیکه کوچیک کره میندازید و میخورید

طعمشم خیلی خوش مزس

فط چز رو chez رو خیلی کم در حد ی نو قاشق مربا خوری بریزید چون خیلی تلخه

اینا میگم از هر کدوم اندازه پنج هزار میخری زیادتر نمیخاد تموم شد دوباره بخرید ک تازه باشه مریم نخود ...

مرسی عزیزم لطف کردی

فقط اینا برای چی خوبه؟

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭
چی بهت داده؟ چند ماهه تحت نظری چند سالتونه؟

32 سالمه.

چهار ماهه میرم دکتر برای بارداری.

چهار پنج ماهه اقدامم.