2777
2789
موندم چیکار کنم

من سز بودم خیلی بعدش اذیت شدم اما خب خیلیا بعدش انگار نه انگار 

طبیعی هم دختر عمم بود مرگ رو دید و تازه ماه ها بعدشم درگیر بخیه ها بود پس نمیشه گفت چی ترجیح داره اگر لگنت بزرگه و بچت نرمال و ریز باز طبیعی راحت تره

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موندم چیکار کنم

دوستم اگه میخوای از دو دلی دربیاید برید یه سر بخشهایی که توزایشگاهها هست ،بعداز زایمان، سزا همه درحال ناله کردن واشک وآه....نمیتونن بچشونو شیربدن هربارمیارن بچه رو جیق مادره درمیاد چون نمیتونه بچرخه .... ولی طبیعی ها خودشون راه میرن خودشون شیر میدم حتی پوشک بچه روعوض میکنن....زودهم خوب میشن وسرپا .....بماند که چقدر برای خود بچه ضرر داره سز

همیشه ۱۸ساله هستم  
منم پیامبران رفتم مرداد ۹۳ بیمارستان و دکترا خوب فقط رسیدگی پرستاراش افتضاح بود خیلی اذیت شدیم هم من ...

بیمارستان لاله عالیه

من اونجا سزارین انتخابی با پمپ درد شدم

پرستاراش گل و عالی و مهربون.

اتقد رسیدگی میکنن اصلا دوس نداری برگرد ی خونه. 🌹

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
دوستم اگه میخوای از دو دلی دربیاید برید یه سر بخشهایی که توزایشگاهها هست ،بعداز زایمان، سزا همه درحا ...

چرا وقتی خودتون سز نشدید قصاوت میکنید.

منو خواهرم سزارین شدیم

من  از زایمان  راضیم.  عالی بود

بخدا  من تو ریکاوری به بچم شیر دادم.

شیرمم زیاد و راحت میومد.

برا شیر دهی بعد زایمان  که نباید حتما تو بیمارستان رو تخت نشست.

میتونی خوابیده باشی نوزاد رو بذارن رو سینت. روش خود پرستارا هم همینه.

فردای  زایمان که مرخص شدیم. خورم نوزادمو بغل کردم اومدم خونه. راحت میچرخیدم راه میرفتم. شکمم با گن بستم هیچی شکم ندارم. به خوبی هم لاغر شدم.

ولی مامان بزرگم میگفت  اگه  طبیعی بودی از درد بخیه نمیتونستی دستشویی کنی‌

چرا وقتی خودتون سز نشدید قصاوت میکنید. منو خواهرم سزارین شدیم من  از زایمان  راضیم. & ...

من هم طبیعی بودم هم سز 

چرا انقد ر راحت قضاوت میکنی

همیشه ۱۸ساله هستم  
چرا وقتی خودتون سز نشدید قصاوت میکنید. منو خواهرم سزارین شدیم من  از زایمان  راضیم. & ...

مادربزرگت چند سالشه ،قبلا باتیغ نمیزدن،درست بلد نبودن بخیه کنن ......

همیشه ۱۸ساله هستم  
من هم طبیعی بودم هم سز  چرا انقد ر راحت قضاوت میکنی

من سزارین خودمو تعریف کردم.

و طبیعی دوستم و مامان بزرگم

دوستم میگفت نمیتونم بشینم چون بخیه دارم.

بهتره هرکس خودش زایمانشو انتخاب کنه

ولی بعضی خانوما چون بچشون بریچ هست مجبورن سزارین شن.

وقتی بعصی کاربرا انقد بد از سزارین میگن اون مادر از ترس نمیتونه زایمان خوبی  تجربه کنه.

مادربزرگت چند سالشه ،قبلا باتیغ نمیزدن،درست بلد نبودن بخیه کنن ......

دوستم هم سن خودمه. ۲۵ . سال ۹۴ زایمان کرد‌

خواهر شوهر خواهرمم ۹۴ زایمان طبیعی داشت. میگفت  تا سه ماه دستشویی کردن برام سخت بود. (بیمارستان  نجمیه هم بود)

حتی دچار یبوست  شده بود ‌ بواسیر.

من سزارین خودمو تعریف کردم. و طبیعی دوستم و مامان بزرگم دوستم میگفت نمیتونم بشینم چون بخیه دارم. ...

چرا انقد ر حرفات چرخید مرده کشته ی این نظراتتونم که خودتونم توش میمونید   من میگم چرا دروغ بگم بعد یکی به خاطر حرف من بیفته توهچل ....الان جونامون میرن سز هرچی بهشون میگن خوب نیست گوش نمیدن بعداز زایمان خودشو میکشه که کسی چیزی بهش نگه

مثل کسی که میخوره زمین بقیه راه رو خاک مال می‌ره مثل کرم میخزه     

همیشه ۱۸ساله هستم  
دوستم هم سن خودمه. ۲۵ . سال ۹۴ زایمان کرد‌ خواهر شوهر خواهرمم ۹۴ زایمان طبیعی داشت. میگفت  تا ...

منم بعداز سز تاچندماه یبوست داشتم انقدر شیاف مصرف کردم که بماند بواسیر گرفتم هنوز دارم باهاش می‌جنگم ....

همیشه ۱۸ساله هستم  
منم بعداز سز تاچندماه یبوست داشتم انقدر شیاف مصرف کردم که بماند بواسیر گرفتم هنوز دارم باهاش می‌جنگم ...

میگم بستگی به بدن  و تغذیه خود فرد هم داره

مادری که شیر خودشو میده چون آب بدنش در اثر شیردهی کم میشه

ممکنه دچار یبوست بشن.(منم شیر خودمو میدم ولی یبوست نشدم هیچ وقت ‌ . چون دائم مایعات مصرف میکردم)

البته در طبیعی  ها چون بخاطر ترس از پارگی بخیه .

زنها موقع دفع  مدفوع نمیتونن زور بزنن کامل دفع کنن. 

این خودش یبوست رو بیشتر میکنه

البته دوستم که خیلی باهم صمیمی  هستیم و از ریز جزئیات هم باخبریم میگفت موقع ادرار هم بخیه هام میسوخت.😣

چرا انقد ر حرفات چرخید مرده کشته ی این نظراتتونم که خودتونم توش میمونید     من میگم چرا در ...

ن خداشاهده هیچ دروغی نگفتم.اینکه یکی میخواد سز کنه یا طبیعی به من چه چیزی میرسه‌

ولی من واقعا از زایمان سزارینم راضیم. 

واقعا هیچ مشکلی نداشتم خیلیم بهم خوش گذشت.

میگم بستگی به بدن  و تغذیه خود فرد هم داره مادری که شیر خودشو میده چون آب بدنش در اثر شیردهی ک ...

عزیز هرچیزی یه راهکاری داره بلاخره فوقش پنج روز جای بخیه ها درد کنه یابسوزه ولی دوستت اینو نگفت که چقدر راحت بود وراحت خم میشد راحت پامیشد ومیشست وبماند که کمردرد نداشت چون سزنکرده بود که مثل من بفهمه چند چنده  بالاخره یه چاقو دست آدمو می‌بره تاچندروز درگیر یه زخم ساده ،من خیلی پدرم در اومد حتی برای زایمان کسانی همراهشون بودم و موقع جابه جا کردنشون از روتخت اتاق عمل وپرخون بودن  تخت و....ناله زدنشون،اینکه هیچ حرکتی نمی‌تونستن بکنن حتی یکیشون گردنش مشکل پیدا کردکه دکترش بهش گفته بود به خاطر اینکه گردنتو تکون دادن موقع جاذبه جاکردنت....‌

وقتی منم از اتاق عمل بردن ریکاوری تا دو ساعت قلبم درد میکرد وحال وحشتناکی داشتم که اصلا هرچی فریاد میزدم کاری نمکردن

آنقدر بعدش درد کشیدم که خودم به زبون اومده بودم که بهم مرفین بزنن...

همیشه ۱۸ساله هستم