2777
2789
عنوان

ذوق عیدم کور شد😔

578 بازدید | 50 پست

من عاشق عید بودم و هستم

عاشق عید و حال و هواش

😔

همش انتظار

همش ذوق

😔

همش کوفتم شد

😭

الان هیچ حسی ندارم

همه در حال ذوق و شوق سال نو ان

من یه گوشه تو خونه نشستم

با لباس مشکی

دلم به هیچ کاری نمیره😭

امسال بدترین سال بود 

و 

اسفند بدترین اسفند

😭😭

یه غم عجیبی رو دلم سنگینی میکنه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سالهاس ناراحتم

ولی همش میگم خدایا سلامتی شوهرم و خودمو پسرم ازت میخوام باارامش

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چرا؟

کلی اتفاقات بد افتاد برام

اخریشم رفتن مادربزرگ مهربونم😭

اونم شب عیدی

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

الهی😔خدابیامرزتشون

ممنونم دوستم خدا رفتگان تون بیامرزه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز