2777
2789
من عید امسال میشه چهار ساله ک عروسی کردم.یک سال و نیمم نامزد .من ۱۷ . ۱۸ سالم بود نامزد   کردم ...

نع کم یکی دو گاه سریع عروسی گرفتیم شوهرم چون راه مون از هگ دور بود اصلا نتونست تحمل کنه 😁

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره خوب بودن ولی دوماه اخر اصلا بی خیال شدم نرفتم

هاچ سی جی بزن وقتی فولیکول داری بعد هاچ سی جی هم حداقل یک تا دوساعت برو بازار گردی و راه برو 

[QUOTE=84425347]نع کم یکی دو گاه سریع عروسی گرفتیم شوهرم چون راه مون از هگ دور بود اصلا نتونست تحمل کنه 😁[/QUOTE 

ما هم از هم دور بودیم ولی هر دومون بچه بودیم .شوهر یک سال و نه ماه از من بزرگتره همش 

اره تا دلت بخواد رفتم ولی الان دوماهه نرفتم  ۵ روز از موعدم گذشته بی بی گذشتم بعد دو

بمون وقتی 10روز گذشت برو آزمایش ایشالا که مامانی

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
[QUOTE=84425347]نع کم یکی دو گاه سریع عروسی گرفتیم شوهرم چون راه مون از هگ دور بود اصلا نتونست تحمل ...

البته شوهرمم تهران کار میکرد ولی خوانوادش تهران نبودن برا رفت و آمد سخت دیگ گفت عروسی کنیم بهتره 

هاچ سی جی بزن وقتی فولیکول داری بعد هاچ سی جی هم حداقل یک تا دوساعت برو بازار گردی و راه برو 

اجی زدم البته من سینال اف زدم سه تا تو پری کوتاهم روز دوازدهم پری البته اینا مال چندماه پیش بود

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم