2777
2789
پس من که مطمئنم دارم دیگه چون سر سینم زخم شده یه ماهه خوبم نمیشه 

چه راحت میگی خب برو دکتر  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخواب بابا این حرفا چیه خدانکنه مگه به همین راحتیا سرطانو میشه تشخیص داد میخای واسه اینکه خیتلت راحت ...

هر تغییری تو ظاهر سینه رو باید جدی گرفت قصدم ترسوندن استارتر نیست ولی سرطان سینه از سرطانهای درمان پذیره اگه به موقع تشخیص داده بشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بخواب بابا این حرفا چیه خدانکنه مگه به همین راحتیا سرطانو میشه تشخیص داد میخای واسه اینکه خیتلت راحت ...

ماموگرافی واسه چیه دقیقا

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊

عزیز دلم سرطان وقتی هست که توی خود سینه هات چیزای سفتی رو احساس کنی تازه اونم میتونه سرطان نباشه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘