2777
2789
من استفاده کردم تپل نشد در عوض  کلی جوش سرسیاه ریز زد صورتم در حری ک وقتی ب صورتم دس میکشیدم ...

عزیزم‌علتش اینه یسری افراد سود جو از زالو تمیز و سالم استفاده نمیکنن زالو باید خون‌تنیز خورده باشه و ی مدت بدون غذا باشه تا رودش تخلیه بشه بعد خشک کننو روغنشو بگیرم‌اما یسری از زالوهای طبی ک باید معدوم بشن استفاده میکنن خواهشا از جای مطمئن بخرید خیلی ازبیماری هارو میتونن منتقل کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترسیدم   نکنه برا منم اینجوری شه شما دکتر طب سنتی بت داد یا خودت از عطاری گرفتی؟ رنگ و بوی ر ...

خودم گرفتم ولی از عطاری ک بهش اعتماد داشتم

اعتماد در حدی ک دکتر نمیرم 

میرم پیش عطار....

بوی گند میداد اولش موقه ماساژ ولی بعدش عادی میشد

خودم گرفتم ولی از عطاری ک بهش اعتماد داشتم اعتماد در حدی ک دکتر نمیرم  میرم پیش عطار.... بوی ...

اوه این روغن منم اولش خیلی بوی بدی داره

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
عزیزم‌علتش اینه یسری افراد سود جو از زالو تمیز و سالم استفاده نمیکنن زالو باید خون‌تنیز خورده باشه و ...

اره عزیزم شما درست میگی ولی من از کسی گرفتم ک خیلی بهش اعتماد دارم

اونم گف از اطرافیان خودشکن هستن ک روغنشو میگیرن

اره عزیزم شما درست میگی ولی من از کسی گرفتم ک خیلی بهش اعتماد دارم اونم گف از اطرافیان خودشکن هستن ...

پس شما صورتت چربه پوستش راه های دیگه ای هم واس مر کردن صورت هست

خوردن ژله صبح ویتامین ای یکروز درمیون

من خودم دنبال ی روغن خوبم ک یکم‌لبام قلوه ای تر بشه عین‌اینا ک پروتز کردن

پس شما صورتت چربه پوستش راه های دیگه ای هم واس مر کردن صورت هست خوردن ژله صبح ویتامین ای یکروز درمی ...

ژله بدنو کامل چاق میکنه و برای سن من مضر هس

تنها راه برای اینجور چیزا بنظر من عمل هستو وسلام..‌.