من بیچاره چند ساله فرهنگی هستم شوهرمم همکارمه امسال گیر سه پیچ داده که دیگه نمیخام بری سرکار
من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
به نظر من یه مدت برو همسرت نباشه شمام تنها میشی کاری نداری ولی اونجوری حداقل پیش هم هستین با این اوضاع همسرت نمی رسه ساعات زیادی تو خونه پیش شما باشه اونجوری شما میری پیشش برو باز اگه خسته شدی نمیری کار خودتونه
اگه به خاطر پولش می خوای بری اصلا اینکار نکن...چون مشخصه همسرت وضعش خوبه که دوتا منشی لازمداره و اگه از صبح تا شب بری سرکار وقتی واسه زندگیت باقی نمیمونه...اگه می خواید اون پول صرفه جویی بشه و بیاد تو زندگیتون که باز بشین سبک سنگین کن ببین می صرفه برات بری یانه
من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐