2777
2789
عنوان

چطور حس تنفر از مادرشوهر رو مهار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4752 بازدید | 81 پست
متوجه نشدم چی نوشتی!  اما منظورمو بگم... مادر شوهر هیچ وقت پسرشو تقدیم نمیکنه! اگر تقدیم کرده ...

عزیزم شما دلت پره

من از دید خودم ک مادرشوهرم هیچکدوم از این صفات بدی ک میگیو نداره و دسته گلیو تقدیمم کرده با تمام بار مثبتش نوشتم. مجبور ک نیستی باهام بحث کنی عزیز!

❤️همسرم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر مادره حداقلش ۹ ماه بچه رو توو شیکمش نگهداشته. بله اکه منطق شما بامن متفاوته دلیل بر نادرستیش نی ...

نه همه اینجوری نیستن منم خداروشکر همسرم خوبه مادرشم انصافا خوبه اما بعضی از مادرا واقعا بی شرم و بی حیان با عروسشون واقعا ضدیت دارن 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
متوجه نشدم چی نوشتی!  اما منظورمو بگم... مادر شوهر هیچ وقت پسرشو تقدیم نمیکنه! اگر تقدیم کرده ...

بله واقعا درسته همه ی ما عادت کردیم بگیم مادرشوهر زحمت پسرشو کشیده و تقدیم کرده انگار خانواده ی عروس دخترو از تو جوب پیدا کردن 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
وهمچنین بعضی عروس ها! هردو گروه خوب و بد داره. 

مطمئن کسی که عروس بدی هست قطعا مادرشوهر بدیم میشه ادم بدجنس چه مادرشوهر باشه چه مادرزن چه عروس چه داماد اخرش بدجنسه 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
حس تنفر نسبت ب مادرشوهرو اینطور مهار کن:: اون ۳۰سال برای پسرش زحمت کشید و تقدیمش کرد ب عروس،اگه همس ...

ربطی نداره من مادر شوهرم 3 تا بچه داره هر کدومشون یه شکلی ان 😐😐😐

شوهرم خیلی ازشون دفاع میکنه کفرم درمیاد، الان دیگه از شوهرمم سرد شدم حس میکنم دیگه دوسش ندارم😔 زند ...

همه مردها دفاع میکنن اگر نه میشه تف سربالا براشون! 

اتفاقا باشوهرت گرم بشی بهتره! 

بعدم از روش مامانش استفاده کنن ببین چیکار میکته ک رو شوهرت تاثیر گذاره  تو هم بکن ببین جواب میده! 

من مادرشوهرم هر وقت میخواد بد گویی کنه میگه پسرم مادرت رو اذیت نکن زنت  فلان بهمان مادر بی جا و بی وسیله ات مظلومه! 

تکنیکش چیه؟ این که بجای اینکه بگه من میگه مادرت یعنی بار مسولیت میذاره رو دوش پسرش! 

اما زن ها تو دعوا میگن من! در صورتی ک باید بگن مثلا علی جان چطور دلت میاد اجازه بدی ب همسرت و یا ب خونواده ات این طوری توهین بشه! وقتی بگی من اون میره تو گروه اونا اما باید یه جوری بگی ک بدون تیم شما فقط و فقط دونفره است! زندگی مشترک دونفرتون! 

بخاطر همین منم از فن مامانش استفاده کردم جواب داد! 😁

چ ربطی داره واقعا!مگه من گفتم بچه ها مثل همن؟

بچه های متفاوت زحمت ندارن؟؟

مجبورتون میکنن ریپلای کنین خداییش؟؟؟

❤️همسرم❤️

اره بنطرم رفتار ادما یه مقدار نتیجه تربیت خانوادس اما بیشترش روحیه و شخصیت خود طرفه ما سه تا خواهریم هر کدوممون یه اخلاق داریم 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
عزیزم شما دلت پره من از دید خودم ک مادرشوهرم هیچکدوم از این صفات بدی ک میگیو نداره و دسته گلیو تقدی ...

عزیزم خدا براتون نگهداره مادر همسرت زو 

منم همین احترامی ک میذارم بهش فقط بخاطر همسر دسته گلمه! 

اما پیشنهادتون متناسب با حال و روز استارتر ک نیست هیچ! اصلا عمومیت هم نداره! از نظر ادبیات هم با توجه ب شرایط متناقضه! 

اره بنطرم رفتار ادما یه مقدار نتیجه تربیت خانوادس اما بیشترش روحیه و شخصیت خود طرفه ما سه تا خواهریم ...

بیشتر تاثیر محیط و جامعه است 

شوهر من مذهبیه براذئدر شوهرم 180 درجه متفاوت خواهرشوهرمم مابین این دوتا

ولی اخلاقن با ادب و باتربیتن که مسلما تربیت مادرشوهرمه

وقتی مادرشوهرت از خونت بره این حس تنفر خود ب خود مهار میشه 😁

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
بیشتر تاثیر محیط و جامعه است  شوهر من مذهبیه براذئدر شوهرم 180 درجه متفاوت خواهرشوهرمم مابین ا ...

اره بعضی مادرا مودبن بچه ها یاد میگیرن بعضی خانواده هام فحش مثل نقل و نباته بازم بچه ها یاد میگیرن 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
عزیزم خدا براتون نگهداره مادر همسرت زو  منم همین احترامی ک میذارم بهش فقط بخاطر همسر دسته گلمه ...

قک میکنم بهتر بود اجازه میدادی اسنارتر بهم جواب بده!

من مسئول برداشت متناقض شما نیستم.

لطفا ریپلایم نکن

من نظرمو ب استارتر# گفتم از ابتدا نه ب شما!!

❤️همسرم❤️