2777
2789

سلام دوستان کیا این قرص مصرف کردن و چند ماه ایا کیست رفع شد ایا باردار شدین و ایا پریودیتون قطع شد ? 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام  من اندومتریوز دارم ولی هنوز دکتر نرفتم مگه بدون عمل هم میشه درمان کرد؟

سلام اره با قرص ویزان یا دینوژست من دو ماه خوردم و هنوز پریود نشدم تست هم گذاشتم باردار نبودم 

سلام  من اندومتریوز دارم ولی هنوز دکتر نرفتم مگه بدون عمل هم میشه درمان کرد؟

دکترم میگفت خیلی ها با این قرص خوب میشن چون یک حالتی داره مثل یائسگی هست و پریود نمیشی و همین باعث میشه اندومتر خوب بشه 

برای شما چسبندگی هم بوده یا احتمالش؟ الان دیگه درد نداری؟ لکه بینی چی؟

من عکس رنگی گرفتم چسپندگی ندارم درد هم نداستم ولی تو سنو و نازایی مشخص شد که کیست اندومتر دارم حدود4سانته و دکتر گفت این قرص مصرف کن شما اصلا این قرص مصرف نکردین ?

من عکس رنگی گرفتم چسپندگی ندارم درد هم نداستم ولی تو سنو و نازایی مشخص شد که کیست اندومتر دارم حدود4 ...

نه 

من تازه فهمیدم اندومتریوز دارم

هنوز دکتر نرفتم

با سونوی واژینال تشخیص داد

ولی خیلی درد دارم و لکه بینی

شما هم‌ پریودهات کوتاه تر شده؟

کیست اندومتر همون اندومتریوزه؟

شما هم اول سونو دادی بعد عکس رنگی گرفتی؟

نه  من تازه فهمیدم اندومتریوز دارم هنوز دکتر نرفتم با سونوی واژینال تشخیص داد ولی خیلی درد ...

من تو یک روز اول سنو واژینال بعد عکس رنگی انجام دادم درد ندارم ولی خب بعضی ها خیلی درد داره پریودهام همیشه 3تا 5روزه کیست اندومتر با خود اندومتر فرق داره ولی خب هر دوشان یک درمانی دارن سعی کن سردی جات حذف کنی نان و مارونی هم نخوری لبنیات هم حذف کنی شیرینی هم حذف بخصوص بیسکویت و چیپس و پفک 

خب نگران نباش هنوز سنت زیاد نیست زودتر به فکر بچه باش چون اندوکتریوز زخیره تخمک را کم میکنه چون سنت کمه زودتر حامله میشه جلوگیری نکن بزار حامله بشی بهترین درمان اندومتریوز بارداریه چون نه ماه پریود نمیشی و اندومتریوز نابود میشه من الان حامله نمیشم و سنمم بالاست ،بهتره رعایت کنی فست وفود شکلات هم نخور

خب نگران نباش هنوز سنت زیاد نیست زودتر به فکر بچه باش چون اندوکتریوز زخیره تخمک را کم میکنه چون سنت ...

شرایط باردار شدن ندارم

اگه با دارو پریود نشم هم اندمتریوز بهتر میشه؟

چون اندومتریوز داری باردار نمیشی؟

بهت نگفتن عمل کنی؟

شرایط باردار شدن ندارم اگه با دارو پریود نشم هم اندمتریوز بهتر میشه؟ چون اندومتریوز داری باردار نم ...

اره اگر قرص دینوژست بخوری پریود نمیشی فقط ماه اول لکه بینی داره اگر تا 9 ماه بخوری اجتمالا خوب میشی ،عمل نه چون خود عمل زخیره تخمدان کم میکنه 

اره اگر قرص دینوژست بخوری پریود نمیشی فقط ماه اول لکه بینی داره اگر تا 9 ماه بخوری اجتمالا خوب میشی ...

مرسی گلم

ایشالا کارم ب عمل کشیده نشه

شما بعد چن ماه دوباره باید سونو بدی؟

تو اقدام بودی فهمیدی اندمتریوز داری؟