راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برای شما چسبندگی هم بوده یا احتمالش؟ الان دیگه درد نداری؟ لکه بینی چی؟
من عکس رنگی گرفتم چسپندگی ندارم درد هم نداستم ولی تو سنو و نازایی مشخص شد که کیست اندومتر دارم حدود4سانته و دکتر گفت این قرص مصرف کن شما اصلا این قرص مصرف نکردین ?
نه من تازه فهمیدم اندومتریوز دارم هنوز دکتر نرفتم با سونوی واژینال تشخیص داد ولی خیلی درد ...
من تو یک روز اول سنو واژینال بعد عکس رنگی انجام دادم درد ندارم ولی خب بعضی ها خیلی درد داره پریودهام همیشه 3تا 5روزه کیست اندومتر با خود اندومتر فرق داره ولی خب هر دوشان یک درمانی دارن سعی کن سردی جات حذف کنی نان و مارونی هم نخوری لبنیات هم حذف کنی شیرینی هم حذف بخصوص بیسکویت و چیپس و پفک
خب نگران نباش هنوز سنت زیاد نیست زودتر به فکر بچه باش چون اندوکتریوز زخیره تخمک را کم میکنه چون سنت کمه زودتر حامله میشه جلوگیری نکن بزار حامله بشی بهترین درمان اندومتریوز بارداریه چون نه ماه پریود نمیشی و اندومتریوز نابود میشه من الان حامله نمیشم و سنمم بالاست ،بهتره رعایت کنی فست وفود شکلات هم نخور