2777
2789

سلام به همه خانوما😍💜

26 اسفند میلاد امام جواد(ع) هست.

به نیت هر حاجتی که دارید ختم قرآن میذاریم هدیه به امام رضا(ع) برای تولد پسرشون😃

هر حاجتی که دارید نیت کنید و هر جزیی که اعلام میکنید رو بخونید و هدیه کنید به آقا امام رضا (ع) 😉

ان شاءالله به حرمت میلاد جوادشون دست خالی بیرون نمیریم😍

👈👈👈مهلت تا یکشنبه 26 اسفند ساعت 12 شب👉👉👉

❕❕❕بعد از خوندن اینجا باید اعلام شود❕❕❕

😃برای حاجت منم دعا کنید😉

کاش عباس بن علی حاجتمو بده  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جز اول،،

همسرم کارپیدا کنه تو مشهد،،یه کارثابت و حلال،،،که خودش هم راضی باشه،،،بیکاره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

جزء2

تامردسخن نگفته باشد،عیب و ،هنرش نهفته باشد.ادب ونزاکت شما گویای شخصیت،شعور،سطح سواد،کشش مغزی ودرچه خانواده ای پرورش یافته اید می باشد!.ادب و نزاکت را مراعات فرمایید.صرفابخاطراینکه مخالف نظرمن هستید ریپلای نفرمایید من با انتقادسازنده و منطقی مشکلی ندارم اما جبهه گیری نادرست برای اثبات نظرخودومحکوم کردن نظرمن بدون دلیل قانع کننده راهرگز نمیپذیرم . آدم وحوا درحضورخداوندبه تشخیص وقضاوت دست زدندلیکن ملکوت الهی محل قضاوت نبودزمین برای تشخیص وتحلیل شایسته تربودپس آدم وحوابه زمین آمدندومادامی که قضاوت پابرجاست ،زندگی درزمین نیزپابرجاست . .
حاجت روا شید

ممنونم .

تامردسخن نگفته باشد،عیب و ،هنرش نهفته باشد.ادب ونزاکت شما گویای شخصیت،شعور،سطح سواد،کشش مغزی ودرچه خانواده ای پرورش یافته اید می باشد!.ادب و نزاکت را مراعات فرمایید.صرفابخاطراینکه مخالف نظرمن هستید ریپلای نفرمایید من با انتقادسازنده و منطقی مشکلی ندارم اما جبهه گیری نادرست برای اثبات نظرخودومحکوم کردن نظرمن بدون دلیل قانع کننده راهرگز نمیپذیرم . آدم وحوا درحضورخداوندبه تشخیص وقضاوت دست زدندلیکن ملکوت الهی محل قضاوت نبودزمین برای تشخیص وتحلیل شایسته تربودپس آدم وحوابه زمین آمدندومادامی که قضاوت پابرجاست ،زندگی درزمین نیزپابرجاست . .