2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر شما جذابیتی داره؟؟ اینکه شما همینقدر بدید و ا‌پناهم همینقدر!

دیگه واسه همه همینه ممکنه اون اسباب بازی رو نیاز نداشته باشن آخه شده مثلا یه ماشین گرفتن عین همونو سه تا داشتن دیگه پول بهتره میره هرچی خودش دوست داشته باشه میخره

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب
ماهم البتهدمن فقط داداشم هست ولی خانواده شوهرم ۱۰ نفرن 

برای منم بیشتر خانواده شوهرم هستن تعداد هم زیاده ولی اونا هم همین طوری میدن برادر شوهرم معمولا 100میده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
منکه بچه ندارم اونا دارن 

بچه هم نداشتم میدادم یا هدیه میگرفتم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
بنظر من هم کادو دادن خیلی بهتر هست تا پول بچها ذوقشون بیشتر هست

آره، ولی الان همه چی گرون شده، اگه بخوایم به تعداد همه شون کادو بخریم از نفری پنج تومن هم گرونتر درمیاد، من برای دخترای فامیل که بزرگترن گیره روسری و کش مو گرفتم، چون بیشتر دختر داریم، به کوچولوها پنج تومنی میدم

آره، ولی الان همه چی گرون شده، اگه بخوایم به تعداد همه شون کادو بخریم از نفری پنج تومن هم گرونتر درم ...

من خاطرم هست یبار عیدی ب بچه ها خودکار دادم ک بالاش پروانه بود خیلی خوشکل و جذاب بود واسه پسرا ابی دخترا صورتی همینو کادو پیچ کردم ک واسشون جذابیت بیش‌تری داشته باشه 

اینقددددر ذوق کردن و خوشحال بودن ک باورم نمیشد

مخصوصا وقتی کادو پیچ باشه 

قیمت خودکار هم ۳ تومن بود فکرکنم عمده خریدم ارزون شد !

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792