2777
2789
عنوان

اینوفولیک... اسیدفولیک

508 بازدید | 15 پست

در اقدام به بارداری ام

دکتر اینوفولیک داده به صورت بسته های پودری هستش

دیگه اسیدفولیک نخورم؟ یا بخورم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اطلاعی ندارم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیزم اینوفولیک واسه تقویت تخمدانه  ربطی به اسید فولیک نداره،تو اسید فولیکتو هرشب بخور،تنبلی تخمدان داری؟

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم اینوفولیک واسه تقویت تخمدانه  ربطی به اسید فولیک نداره،تو اسید فولیکتو هرشب بخور،تنبلی تخ ...

آره عزیزم تنللی دارم

پس بخورم؟

آره عزیزم تنللی دارم پس بخورم؟

آره حتما

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
مرسی گلم😍😘 شما هم داشتین اینوفولیک؟

من نه تازگیا قرص اوابوست میخورم

امروز اسید فولیک رو شروع کردم ولی بازم شک دارم با اینوفولیک!!💓

عزیزم درمورد اینوفولیک تو نت هم سرچ کنی خیلی اطلاعات بدست میاری ولی من شنیدم واسه تقویت تخمک وتخمدانه و ربطی ب اسیدفولیک نداره،ازدکترت نپرسیدی

عزیزم درمورد اینوفولیک تو نت هم سرچ کنی خیلی اطلاعات بدست میاری ولی من شنیدم واسه تقویت تخمک وتخمدان ...

دوتا دکتر عوض کردم قبلی اینوفوایک داده بود بعدی گفت اسیدفولیک داری بخور روزی یکی

ازش پرسیدم دکتر قبلی یه پودر داده بخورم گفت بخور.. اسم پودر اونجا یادم نبود

ببخشید عزیزم وقتتو میگیرم.. 

ممنونم که وقت میذاری شکَم برطرف شه💓❤❤

دوتا دکتر عوض کردم قبلی اینوفوایک داده بود بعدی گفت اسیدفولیک داری بخور روزی یکی ازش پرسیدم دکتر قب ...

ممنون عزیزم کاری نکردم ،اینوفولیک من خیلی زیادتعریفشو شتیدم انشاالله که نتیجه میگیری😘

ممنون عزیزم کاری نکردم ،اینوفولیک من خیلی زیادتعریفشو شتیدم انشاالله که نتیجه میگیری😘

مرسی گلم🤗😍

خدا خیرت بده  یه فسقلی ام بندازه تو دامنت❤😘🌷🌾

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز