2777
2789
عنوان

چرا تاپیک امسال اجیل میخرید تعطیل شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 50 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

كاري كردن كه مردم گوشت نخرن مرغ نخرن ماشين نخرن اجيل نخرن 

اي خدا ...

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
همینا هم میشه 400 تومن

من نمیخوام بزارم اصلا پدرشوهرم گیر داده به شوهرم زشته جلو فامیلا فقط میوه و شیرینی  همه یه تخمه میزارن تو هم بزار😣😣😣😣

وگرنه همون تخمه رو بزارم پولش هیچی،هر کی بیاد بره باید جاروبرقی دستم باشه😥😥😥😥

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
چه خوب واسه ما نمیشه نخرید از بس فامیلامون حرف بازن

عزیزم نخرید و فرهنگ بالای درک کردن مردم جامعه تون رو به رخشون بکشید جوری که اونها خجالت زده بشن 

میشه خرید ،اما اون پدری که پول نداره بخره چرا باید خجل بشه،چرا باید سره پول اجیل که اخرش تو جیب یه دلال از خدا بیخبر میره شب عید قشنگمون بشه ناراحتی و دعوا مرافعه پس ما هم نمیخریم تا همه یه دست باشیم