2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 28 پست

من برا کارم خیلی وقتا میشه پسرا بهم پیام میدن ولی در همون حیطه ی کاریه نه چتای دیگه یا حرفه خاصی همین الانم شوهرم کنارم نشسته جواباییم که میدم میبینه اینکه پنهانی بخوام چت کنم بله فک میکنم کاره اشتباهیه 

بنظر من ادم ن فقط تو متاهلی ک باید تو مجردی و تنهایی و ...هم متعهد باشه 

متعهد ز خودش و خدا و خانوادش 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله. اگر فقط از سر تنهایی باشه خوب با همجنس خودش صحبت کنه. اما در این گرایش به صحبت و درد دل با جنس مخالف اینجا انگیزه های پنهان ناآگاهانه ای هست که اگر بهش بها داده بشه، زمینه های لغزش تدریجی رو فراهم می کنه.

اگر ب جای متاهل شدن متعهد میشدین هیچوقت ب همچین چیزی فکر نمیکردین

شاید الان از سر تنهایی همچین کاری بشه ولی چند سال بعد حتی یاداوریش باعث ازار خود ادم میشه

این چیزا مثل قطار شهر بازی هست شاید مدتی ادمو سرگرم کنه ولی ب جایی نمیشه باهاش رسید

ببخشید گلم بخدا قصد جسارت نداشتم نمیدونسم منظورتون کس دیگه ای هس توروخدا حلالم کن 

نه عزیزم منم بهش میگم میگه تنهام عادت کردم میگی کاری نمی کنم فقط چت میکنم .

نه عزیزم منم بهش میگم میگه تنهام عادت کردم میگی کاری نمی کنم فقط چت میکنم .

اینکار جز اینکه تهش ی عذاب وجدان واسه خودش داشته باشه و ی گناه گردنش

یا حتی ممکنه سرهمین جریان طرف ازش اخاذی کنه یا ابروش بره هیچی نیس

الان اکثرا گرگ شدن تا بفهمن طرف متاهل هس و از سر تنهایی داره اینکارو میکنه ب ی بهونه ای بهش نزدیک میشن تهشم اخاذی میکنن

اینکار جز اینکه تهش ی عذاب وجدان واسه خودش داشته باشه و ی گناه گردنش یا حتی ممکنه سرهمین جریان طرف ...

منم امشب تاپیک زدم که فردا بهشون نشون بدم بلکه ادم شه .دلم می سوزه برا زندگیش شوهرش خوبه فقط خیلی میره سر کار 

منم امشب تاپیک زدم که فردا بهشون نشون بدم بلکه ادم شه .دلم می سوزه برا زندگیش شوهرش خوبه فقط خیلی می ...

اون بیچاره هم واسه،اسایش خانمش انقد کار میکنه

ب نظرم جای اینکه وقتش سر کارای الکی بذاره بشینه باشوهرش حرف بزنه بالاخره شوهرش درک داره میفهمه بهش بگه با این توجه نکردنات خلا تو زندگیم ب وجود میاد ممکنه سرد بشیم ی جوری ب شوهرش بگه

اون بیچاره هم واسه،اسایش خانمش انقد کار میکنه ب نظرم جای اینکه وقتش سر کارای الکی بذاره بشینه باشوه ...

اره موافقم بهش میگم میگه بهش همیشه میگم میگه زندگی خرج داره .ولی میگه که شوهرشم با کسی ارتباط داره البته راست و دروغشو نمیدونم .شاید چون من خیلی دعواش میکنم اینو گفت که دهنم بسته بشه .

اره موافقم بهش میگم میگه بهش همیشه میگم میگه زندگی خرج داره .ولی میگه که شوهرشم با کسی ارتباط داره ا ...

اصلا نهایت شوهرش اینجوریه نمیتونه تحمل کنه جدا بشه نه اینکه ی رسوایی واسه خودش درست کنه چون تنها کسی ک این وسط ضربه میخوره فقط خودش هس