2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد مرخص شدن پدرتون 

کم کم تا ۱۵ روز اجازه ملاقات به کسی ندید چون اصلا نباید ویروس بگیرن 

اگه هم مجبور شدیذ خاطر جمع بشید اصلا مریض نباشن و دست و روبوسی نکنن اصلا 

دورشون هم زیاد شلوغ نکنید این عمل ها سنگینه تحمل بیمار میاد پایین 

تند تند اجازه استراحت بهش بدید 

تغذیه خیلی مهمه 

تا یک ماه هرروز کباب براش درست کنید و جوجه یا ماهیچه و شیره گوشت و اگه دیابت ندارن کمپوت اناناس عالیه براشون 

چون خون زیادی از دست میدن خیلی نیاز به رسیدگی دارن 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.

عمل رگ خیلی خیلی ساده تر از دریچه هست حتی بعد ۶ ماه میتونن ورزش کنن و عادی زندگی کنن 

خیالت راحت باشه عزیز دلمممم 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
خیلی ماه یی خانومی ممنونم از راهنماییت .طبقه پایین رو براش خالی کردیم که استراحت کنه

فدات قشنگم 

افرین خوب کردید 

استراحت و تغذیه عالی زود زود خوب میشن 

ممکنه وزن از دست بدن اولش که اصلا ناراحت نباشید چون نمیتونن زیاد غذا بخورن و عمل هم سنگینه 

مراقب نوه ها باشید یهو خودشونو پرت نکنن تو بغل پدربزرگشون 

خیلی براشون دعا میکنم عزیزم ان شالله سایشون ۱۲۰ سال بالاسر همتون باشه و شاد و سلامت باشن