2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 34 پست
نمی‌دونم😂😂😂

خخخخ حامله نیستی بنظرم

اخه وقتی بیبی چک خشک میشه خط کنترله خوده بیبی چک خشک میشه و نمایان میشه خیالت راحت نیستی

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
خخخخ حامله نیستی بنظرم اخه وقتی بیبی چک خشک میشه خط کنترله خوده بیبی چک خشک میشه و نمایان میشه خیال ...

خدا از دهنت بشنوه

آخه استرسم از اینه که اون بچم هم همینجور بود

اول هیچی نبود بعد از ی ساعت همینجور خط کمرنگ افتاد

بازم اگه بچه دوم بود غمم نبود که حامله باشم

بچه اولم دو سال و ده ماهشه

دومی شش ماهه 

حالا اگه حامله باشم خاک دو عالم تو سرمه😭😭😭

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنت بشنوه آخه استرسم از اینه که اون بچم هم همینجور بود اول هیچی نبود بعد از ی ساعت همینجور ...

یا خدااا

انشالله که حامله نیستی

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
پسرم ۳سالشه الان باز باردارم ناخواسته

شما که خوبه

من چ خاکی ب سرم بریزم اگه حامله باشم

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
شما که خوبه من چ خاکی ب سرم بریزم اگه حامله باشم

ببشتر مواظب باش خیلی سخته بچه پشت سر هم اونم تو این گرونی 

با روش مطمن تر جلوگیری کن

ای خدا کی داره به کی میگه چرا خودم مواظب نبودم  

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
ببشتر مواظب باش خیلی سخته بچه پشت سر هم اونم تو این گرونی  با روش مطمن تر جلوگیری کن ای خدا ک ...

هان ب خدا

راستم میگی

خاک تو سرشون ک ب این روزمون نندازن

فکر سختی های بچه داری نیستیم ولی فکر خرجشون هستیم تو این گرونی

حالا انشاءالله که نیستم 

😞😞😞

هان ب خدا راستم میگی خاک تو سرشون ک ب این روزمون نندازن فکر سختی های بچه داری نیستیم ولی فکر خرجش ...

اره والا انشالله که نیستی

خدا از دهنت بشنوه آخه استرسم از اینه که اون بچم هم همینجور بود اول هیچی نبود بعد از ی ساعت همینجور ...

ای وای انشالا هرچی ب صلاحته همون شه گلم بابا جدی پیش گیری کن دیگه ماشالا دوتاشم کوچیکن معلومه اذیتم میشی سختته

مراقب خودت باش کاش بری یه ازمایش خون بدی خیالت راحت شه

ای وای انشالا هرچی ب صلاحته همون شه گلم بابا جدی پیش گیری کن دیگه ماشالا دوتاشم کوچیکن معلومه اذیتم ...

شوهرم یه چند روزی نیست

باید صبح دوتاییشون بجا بزارم برم آزمایش و دوباره بعدازظهر برم جوابش بگیرم

چون مامانم هم نمیدونه نمیتونم انقد بزارمشون پیش مامانم شک می‌کنه😝

میترسم به مامانم بگم ،سرمو می‌بره😁

باید یجوری برنامه ریزی کنم و برم آزمایش ک نفهمه

شوهرم یه چند روزی نیست باید صبح دوتاییشون بجا بزارم برم آزمایش و دوباره بعدازظهر برم جوابش بگیرم چ ...

اره گلم ایشالا ک نیستی خیلی سخت میشه واقعا ولی اگرم بود خواست خداست ببین چ مادر مهربونی هستی میدونه لیاقت چندتارو هم داری نگران نباش ازمایش دادی ب منم خبربده

اره گلم ایشالا ک نیستی خیلی سخت میشه واقعا ولی اگرم بود خواست خداست ببین چ مادر مهربونی هستی میدونه ...

چمیدونم بخدا

خدا خودش رحمم کنه

خودم حس میکنم دیگه طاقت یکی دیگه رو ندارم

به قول شوهرم برای خدا نباید تعیین تکلیف کرد.وقتی اینجور شد با خودم گفتم حالا خو دوتا دارم دیگه بچه نمی‌خوام.اگه هم حامله شدم سقطش میکنم 

حالا میترسم خدا بخاطر این حرفم ،یه پس گردنی بهم بزنه😑😶😶