2777
2789
عنوان

دسر خرمایی+مراحلش+عکس

956 بازدید | 4 پست

سلام خانما دسر خرمایی درست کردم خیلی خوب شد طعمش گفتم بزارم برا شما هم درست کنین جواب سوال هاتونو بعدا میدم الان باید برم گفتم بیام زودی بزارم و برم😘😘

اول خرما هارو دونه هاشو جدا میکنیم میریزیم تو کاشه و بهش یک قاشق چای خوری پودر هل و یک قاشق غذا خوری دارچین اضافه میکنیم و خوب میکوبیم البته میتونین بریزین تو غذا ساز و یا چرخش کنین من وقت نداشتم با گوشت کوب کوبیدم

بعدش بزارین کنار و یک پیمانه ارد نخودچی رو بریزین تو یه قابلمه کوچیک و یکم تفتش بدین تا خامیش گرفته بشه وبهش ۵۰ گرم کره و۲۵ گرم روغن مایع و یک قاشق چای خوری پودر هل اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کنار

روی سطح کارتون یه نایلون فریزر باز کنین و رو نایلون دو سه قطره روغن بزنین و چربش کنین و خرما هارو پهن کنین و روش هم ارد اماده شده رو پهن کنین

بعدش پایینش گردو خرد شده اضافه کنین وپودر نارگیل بپاشین 

و با کمک نایلون رولش کنین و بزارینش دو سه ساعت یخچال و درش بیارین و برش بزنین و بشن این گوگولیا

پست-اول-خار-نداشت#  

❤خدا جون عاشقتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی حتما درست میکنم   

بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...